Nenad Milijaš dobio blizance

Bivši kapiten Crvene zvezde postao je otac dva sina, pošto je njegova supruga na svet donela blizance

  • 8

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš postao je otac, pošto je njegova supruga na svet donela blizance, Lazara i Vasilija. Tako je Milijaš samo nedelju dana ostvario uspeh na profesionalnom nivou, pošto je njegov klub obezbedio plasman u viši rang, a sada je ostvario i uspeh na privatnom planu.

>>> Milijaš pomogao Zvezdi da dobije licencu!

- Hvala na čestitkama! Dobio sam dva sina, danas sam nasjrećniji čovek na svetu. Supruga je dobro i dečaci su dobro. Sada moram da napravim veselje - rekao je Nenad Milijaš.

Milijaš je pre nedelju dana završio sezonu u Kini, gde je njegov klub Hebei obezbedio plasman u najviši rang. Odmah posle toga Milijaš se vratio u Srbiju da bi bio uz suprugu Kseniju.

Bivši kapiten Zvezde je u braku sa Ksenijom pet godina, a njegova supruga je takođe bivša sportistkinja, nekadašnja odbojkašica Crvene zvezde, pa će mali Lazar i Vasilije imati predispozicije da postanu vrhunski sportisti.

Pitanje je da li će Milijaš hteti a ostane u Kini, ili će želeti da bude bliže supruzi i deci. U slučaju povratka u Beograd, nema sumnje da bi jedini logičan izbor kluba bio Crvena zvezde.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA