BOMBA SA OSTRVA: Žoze Murinjo menja Van Gala u Junajtedu?

Premijer liga će naredne sezone, po svemu sudeći, biti nikad zanimljivija

  • 4

Zaboravite sve transfere do sada - ovo će biti ubedljivo najveći ukoliko se ostvari! Žoze Murinjo na leto menja Luja van Gala i preuzima Mančester junajted.

Finansijski svakako neće biti najveći, ali će biti transfer koji će najviše da odjekne. Ovu vest najpre su pustili italijanski mediji, da bi potom i pojedini engleski plasirali u javnost. Navodno, Murinjo je sve već dogovorio.

Poznato je da Van Gal sigurno napušta Junajted na leto, ali se činilo da će Rajan Gigs napokon dobiti šansu da vodi ekipu. Međutim, Murinjo se iskristalisao kao prva opcija. Pogotovo posle već viđene ''korpe'' u Čelsiju.

Ima Portugalac velikih problema na Stamford Bridžu. Šampion ne igra kao prošle sezone, a veliki broj igrača ga bojkotuje na terenu. Njega bi trebalo da zameni Dijego Simeone.

Podsetimo, Murinjo je trebalo da preuzme Junajted i kada je Aleks Ferguson otišao. Bio je prvi pik, ali se odlučio za Real. U ponedeljak veče se ponovo video sa Fergijem na promociji Ronaldovg filma. Ko zna, možda je neki dogovor i tu pao...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA