Berić otkrio koliki je Partizanov budžet ove sezone

Nikad manji, kaže potpredsednik crno-belih

  • 6

Dok se podmlađeni tim Partizana na parketu iz petnih žila trudi da vrati crno-bele tamo gde im je mesto, istovremeno traje i nadljudska borba uprave da održi klub "na nogama" posle turbulentnog perioda, koji je doveo do toga da najtrofejniji košarkaški kolektiv na ovim prostorima trenutno prolazi kroz najveću krizu u istoriji.

>>> Finac sleteo u Beograd! Sledeća destinacija - Partizan!

Dug se, podsetimo, popeo na velikih 6,5 miliona evra, i prioritet aktuelnog rukovodstva je da isti postepeno smanjuje, što će biti istinski izazov, ali u isto vreme mora se brinuti i o ekipi, igri i rezultatima, jer bez toga sve ostalo će biti daleko teže ostvariti.

Kada je Nikola Peković preuzeo klub odmah su počeli komentari navijača da će centar Minesote doneti i velike pare, ali ne ide to baš tako...

- Nikola je došao da pomogne da klub opstane, jer su mnogi zaboravili da je pretilo da ne počnemo sezonu. Ali nije kupio klub, niti je došao sa "džakom para", već da svi zajedno, sistemski, uradimo da Partizan krene uzlaznom linijom - objasnio je situaciju potpredsednik kluba Miroslav Berić, Pekovićeva desna ruka, u razgovoru za Novosti.

Crno-beli su dovođenjem tandema Amerikanaca Kevina Džonsa i Džamara Vilsona, kompletirali ekipu, čiji je cilj da, uprkos svim poteškoćama, napadne "plej-of" ABA lige. Berić je otkrio i koliki je bio budžet za ovu sezonu.

- Oko 500.000 evra. Nikad nije bilo manje. Ali svesni smo kakva je situacija, da radimo na reprogramu dugova od ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cisto sumnjam.

    12. novembar 2015 | 09:45

    Da zatvori celu sezonu sa 500k a pri tom ima i dva crnca... ne verujem. Ima jos i 13 nasih igraca a gde su zaposleni, sudije, putovanja... ? Daj Boze da je ovo istina ali mislim da mazes oci navijacima.

  • Mile

    12. novembar 2015 | 12:53

    Partizanov podmladjeni tim ima 23,23 godine, dok Zvezdin tima prosek od 23,76 godina.

  • gemathegreat

    12. novembar 2015 | 13:28

    Cak i ako postojeci kadar budu placali u strudlama od jabuka, taj iznos nije dovoljan ni za materijal za iste. Praksa D V govorenja neistina se nastavljai sa novom garniturom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA