MATIĆ NAJAVIO ODLAZAK: Dok smo se za g... plašili u Albaniji, sve je bilo kako treba!

Sada nam ni Mesi ne bi pomogao, tvrdi fudbaler Srbije

  • 20

Ozbiljni problemi u reprezentaciji Srbije! Nemanja Matić povukao je prvi potez, odmah posle poraza od Češke (4:1) žestoko opleo po igri, a sad je najavio je mogućnost povlačenje iz nacionalnog tima, ukoliko se nešto ne promeni.

- Uvek pokušavam da dam primer, ali pojedinci to ne žele da vide. Ako treba, neću više da dolazim. Odnos pojedinaca prema dresu reprezentacije nije adekvatan i to ne samo na utakmici već od ponedeljka kada smo se okupili. Ovako ni Mesi ne može da nam pomogne - rekao je Matić novinarima prilikom povratka iz Ostrave u Beograd.

On je otkrio da je posle poraza od Češke (4:1) razgovarao sa selektorom Radovanom Ćurčićem.

- Rekao sam mu da više nema smisla da igram za reprezentaciju ako se nastavi ovako. Igrači treba da se zamisle i da shvate da ovo više nije do selektora, nego do nas samih i našeg odnosa. Ne treba da se lažemo - rekao je Matić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Vezista Čelsija istakao je da je odnos pojedinaca neprihvatljiv, kako na terenu, tako i van njega.

- Interesuje me da li se pojedinci i u svojim klubovima pripremaju za utakmicu na isti način kao u reprezentaciji. Odnos nije dobar. Kada smo se za svoju g... plašili u Albaniji, onda smo sve radili kako treba - poručio je Matić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    14. novembar 2015 | 13:43

    Dečko je rođeni vođa . Bez dlake na jeziku . Matić traku a nekima zahvalnicu za dosadašnji "trud" !

  • Scarecrow

    14. novembar 2015 | 15:10

    Ako se ikada menadzeri izbace, barem iz reprezentacije, e onda mozemo da se nadamo boljem i kvalitetnijem timu i igri. Ovako dok se trpaju losi igraci da bi se prodali u klub u inostranstvu nema od nas nista.

  • Ccc

    14. novembar 2015 | 14:00

    Predcednik severne koreje bi morao biti selektor nase reprezentacije bili bi prvaci sveta..imamo talenat a svako igra za sebe...morali bi igrat ko orkester a mi igramo ko deca u vrticu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA