Dijari ubijena rođaka u terorističkom napadu na Pariz

Francuskom fudbaleru nastradao je rođak u terorističkim napadima na Pariz

  • 0

Francusku potresa tuga zbog terorističkih napada u Parizu, koji su odneli 150 ljudskih života. Jedan napad se dogodio tokom utakmice Francuska - Nemačka na stadionu u Sen Deniju.

>>>BEOGRAD TUGUJE SA PARIZOM: Srbija šalje podršku porodicama nastradalih, čitav grad u bojama francuske zastave! (FOTO)

>>>U INAT TERORIZMU: Francuzi i Englezi igraju meč!

Francuski fudbaler Lasane Dijara bio je na tom meču akter, i zajedno sa 80.000 ljudi je nekoliko časova proveo na stadionu. Kad se vratio kući sačekala ga je užasna vest. On je svoju tugu podelio na društvenim mrežama.

- Dobro veče svima, u svetlu dramatičnih događaja koji su se juče odigrali u Parizu i Sen Deniju, sa velikom žalošću u srcu vam ovo pišem danas.

- Kao što ste možda i pročitali, lično sam pogođen ovim napadima. Moj rođaka Asta Dijakite jedna je od žrtava pucnjave koja se dogodila juče, kao što je to slučaj sa stotinama nedužnih francuskih državljana.

Foto: Tanjug/AP, Twitter/AnaIvanovic Foto: Tanjug/AP, Twitter/AnaIvanovic

-U ovo vreme terora, važno je za sve nas koji predstavljamo našu zemlju i njenu raznolikost, da istupimo ujedinjeni u lice horora koji nema veze sa religijom i bojom kože.

-Zajedno možemo da odbranimo ljubav, poštovanje i mir. Hvala svima na porukama podrške, vodite računa o sebi i svojima, i neka naše žrtve počivaju u miru - napisao je Dijara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA