PARTIZAN NEGODUJE: Zar je repriza fudbalskog meča važnija od uživo prenosa iz Zadra?

Najveći broj navijača Partizana će ostati uskraćen za mogućnost praćenja svog tima u prenosu uživo, tvrde iz Humske

  • 12

Košarkaški klub Partizan zatvara deseto kolo ABA lige mečom protiv Zadra u tom gradu, a iz Humske su izrazili nezadovljstvo što će direktan prenos meča biti omogućen na drugom kanalu TV Arena Sport.

Imajući u vidu da je prvi kanal Arene Sport u osnovnom paketu kablovske televizije i da više navijača može da prati meč u Zadru, na prvom kanalu će biti repriziran fudbalski meč Argentina - Brazil.

Tim povom se Partizan oglasio saopštenjem.

"Košarkaški klub Partizan NIS, večeras od 21 čas igra meč X kola ABA j.t.d. lige u Zadru protiv istoimenog rivala. I pored činjenice da nisu u mogućnosti da svojim ljubimcima daju podršku sa tribina, navijači crno-belih sup o tradiciji iskazali veliko interesovanje za praćenje meča putem televizijskog prenosa. Ipak, odlukom TV Arena Sport, na kanalu Arena Sport 1 koju većina navijača može da prati, biće emitovan snimak meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu između Argentine i Brazila.

Na taj način, najveći broj navijača Partizana će ostati uskraćen za mogućnost praćenja svog tima u prenosu uživo.

Uprkos neospornom pravu uredništva da slobodno odlučuje o tome na kojem će kanalu biti emitovan prenos meča, ostaje veliko pitanje da li je sportska javnost u Srbiji više zainteresovana za direktan prenos meča koji igra naš najtrofejniji košarkaški klub u poslednjih 20 godina ili za snimak fudbalske utakmice između Argentine i Brazila," pitanjem se završava saopštenje Partizana.

Kako vi vidite potez Arene Sport?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    16. novembar 2015 | 20:09

    Delija sam ali me ovi strasno iritira.Ajde da je uzivo pa ajde ali i tada bih dao prednost domacim timovima.Mislim stvarno je glupo sto aba liga vise nije na sport klubu,prosle sezone je bila najgledanija u istiriji...

  • ĸaomoj

    16. novembar 2015 | 20:33

    Nije interesantno prenositi klubove sa zacelja tabele

  • Milan

    16. novembar 2015 | 20:30

    Pa i Zvezdu u EL prenose na SK 3 koji ima mali broj korisnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA