Jutarnje hapšenje u Zagrebu: Pao Mamić!

Prvi čovek Dinama iz Zagreba uhvaćen sa još pet saradnika

  • 7

Pojedini hrvatski mediji otkrivaju da je rano jutros uhapšen Zdravko Mamić, sa još pet saradnika, među kojima nije njegov brat i trener Dinama Zoran.

Najmoćniji čovek fudbala u Hrvatskoj i alfa i omega Dinama, najuspešnijeg kluba sa Balkana godinama unazad, ponovo će u zatvor.

Među uhapšenima su, prema informacijama Dnevnika.hr, Zdravkov sin Mario Mamić, nećak Mislav Mamić i Niki Vuksan, menadžer u njegovoj agenciji.

- Obaveštavama javnost i navijače da su u sredu, u ranim jutarnjim satima u prostorije GNK Dinamo upali inspektori PN USKOK-a. O svim daljim informacijama i klupskim odlukama pravovremeno ćemo obavestiti javnost putem službene stranice kluba - izvestili su iz Dinama ubrzo pošto se informacija o hapšenjima pojavila.

Podsećamo da je Mamić nedavno boravio u pritvoru, ali je posle plaćene kaucije dobio mogućnost da se brani sa slobode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    18. novembar 2015 | 09:12

    Sta je sa nasim biznismenima? Svaka cast Hrvati rade a mi?

  • Papak

    18. novembar 2015 | 10:17

    Ovaj covjek je bar napravio nesto od Dinama ,ako je kriminalac nek ga osude naravno ..Zato ovi nasi samo kradu od klubova koji su pred raspadom jadni smo mi.Gdje je nas Tolimir ,Djura frizura,Terza i ostali strucnjaci za ukrasti naravno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA