Ispovest najpoznatijeg Srbina u Americi: Otac mi se ubio! (VIDEO)

Hokejaš Milan Lučić prvi put od tragedije progovorio za američke medije

  • 4

Samo dva meseca pre nego što je trejdovan iz Bostona u Los Anđeles, hokejaš Milan Lučić je doživeo tešku porodičnu tragediju. Lučićev otac, Dobro Lučić, umro je u aprilu. Milan Lučić i njegova porodica, držali su u tajnosti način na koji je došlo do tragedije.

U intervjuu koji je dao za emisiju Hokejaške noći u Kanadi koja se emituje na kanadskoj televiziji, Lučić je otkrio da je njegov otac počinio samoubistvo.

- Teško mi je pala njegova smrt, s obzirom da je reč o samoubistvu. Činjenica da moga oca nema da ga nazovem ili on mene da nazove je nešto na šta se još navikavam, ali u mojim mislima znam šta bi mi on rekao u određenim situacijama i to koristim da bih ga načinio ponosnim - otkrio je Milan Lučić.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Smrt Lučićevog oca bila je jedna od  nekoliko životnih stvari koja su mu se izdešavala tokom ove godine.

U maju mesecu Lučićeva surpuga rodila je ćerku, a u junu je trejdovan iz Bostona u Los Anđeles.

Iako mu je ovo leto bilo izuteno teško, on se već privikava na život na zapadnoj obali. Nakon što u prvih pet utakmica za Los Anđeles Kingse nije sakupio nijedan poen, na sledećih dvanaest mečeva sakupio je 10 poena (pet golova, pet asistencija). Fizički i dalje je dominantan, jer je u 17 utakmica sakupio 18 kaznenih minuta.

Da je u dobroj formi svedoči i sinoćna utakmica u kojoj je postigao gol protiv Filadelfije, koji su Kingsi dobili rezultatom 3:2. Lučićev gol od sinoć možete videti u prlioženom snimku od 3:58.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA