Ko to svađa Đokovića i Federera? Novak poručio: Hajde da pogledamo transkript! (VIDEO)

Novak Đoković demantovao je izjavu o ''prepuštanju'' utakmice Federeru i optužio medije kao glavne krivce za narušavanje odnosa između njega i Švajcarca

  • 7

Iako se nakon meča sa Rodžerom Federerom pojavila izjava Novaka Đokovića kako je ''prepustio'' pobedu Švajcarcu, sudeći po najboljem reketu sveta ta izjava je izmišljena. Novak je optužio medije da pokušavaju naruše odnose između njega i Federera.

>>> Đoković savladao Berdiha i zakazao epsko polufinale u Londonu!

- Ja rekao tako nešto? -  upitao je Novak začuđeno, a potom je dodao:

- Možemo da pogledamo u transkript. Sto odsto sam siguran da ja nisam rekao tako nešto, a nisam ni rekao ništa slično tome da bi moglo biti izvučeno iz konteksta.

Đoković nije siguran ko je i zašto kreirao takvu priču, istakavši da nema potrebe za takvim nešto.

- Ne znam šta da kažem... Nije fer. Nema potrebe da se između mene i Federera stvaraju loši odnosi, jer sam rekao šta sam trebao da kažem, da je zaslužio da pobedi i da je bio bolji - rekao je Đoković i istakao da je bio nezadovoljan svojom igrom na tom meču.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Za kraj Novak je dodao da će ubuduće da izbegava medije na turnirima, da mu ne bi remetili koncetraciju.

- Pokušaću da izbegenem medije tokom turnira koliko god mogu, jer ne želim da budem u centru nekih spekulacija i remetim svoju koncetraciju, koja mi je veoma potrebna i dragocena - rekao je Novak Đoković.

Đoković i Federer mogli bi ponovo da se sretnu u finalu Mastersa u Londonu, ukoliko pobede u svojim polufinalnim mečevima.

Pogledajte pomenutu izjavu Novaka Đokovića posle meča sa Federerom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ines

    20. novembar 2015 | 10:18

    Boze koliko je zla u ljudima! Naravno iz bolesne ljubomore! Napred Nole!!!!

  • Stole

    20. novembar 2015 | 12:46

    Novak je u ovom meču igrao bez dovoljno motivacije. Kao da su ga opterećivale neke negativne misli van terena. Očekujem mnogo bolju igru u finalu - opet protiv Federera. To što je Federer seo u Novakovu stolicu, rezervisanu za boljeg igrača, više govori o Federeru i njegovom odnosu prema Djokoviću. Sudija je pogrešio što ga nije opomenuo ds predje na svoju stolicu. Sko je to jedan od razliga za Novakovu slabiju igru, to je ljudaki prihvatljivo. Videćemo iz Federerovih narednih ponašanja da li je i ta greška slučajna ili namerna. Jole, glavu gore i igraj svoj tenis, jer tada najbolji!

  • kiza deviza

    20. novembar 2015 | 11:19

    Ne daj da ti sedi na stolici kralju !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA