Srbija ne zaslužuje šampionke Evrope!

Meč srpskih košarkašica, šampioki Evrope, protiv Nemačke u kvalifikacijama za Eurobasket 2017. neće moći da gleda 80 odsto Srbije, jer RTS ne radi direktan prenos!

  • 13

Slava i uspeh u Srbiji traje samo tri dana, nakon tog više niko vas se i ne seća i nikoga ne zanimate. To se desilo srpskim košarkašicama, šampionkama Evrope!

>>>Drama košarkašice Srbije pred Nemačku: Butulija završila u bolnici

Posle osvajanja titule letos u Budimpešti, prve u istoriji ženske košarke (verovatno i poslednje s obzirom na stanje u ovom sportu) sada prvi put u istom sastavu igraju pred srpskim navijačima.

Ali, na žalost to više od pola Srbije neće moći da vidi.

Samo oni najuporniji koji dođu u subotu u Pionir u 19. sati gledaće srpske gracije u duelu sa Nemačkom u prvom meču kvalifikacija za Eurobasket 2017.

Foto: Instagram/milicamrvica Foto: Instagram/milicamrvica

Svi ostali ostaće uskraćeni za direktan prenos ovog meča. Svi ostali koji nemaju TV Arena sport a to je oko 80 odsto Srbije. Javni servis Srbije poznatiji kao RTS ne prenosi ovaj meč!?

Iako se ovaj meč već nedeljama najavljuje putem TV--a, bilborda, reklama, RTS nije iskordinisao sa KSS pa će u tom terminu u subotu od 19 prenositi dečiju Evroviziju.

- Ne znam celu situaciju zašto nema prenosa. Ako postoji validan razlog, a teško mogu da zamislim koji je to razlog, onda je OK - rekla je za Sport Marina Maljković selektor zlatnih košarkašica

- Ukoliko ne postoji validan razlog, onda je to tužno - dodala je ona.

Foto:AP/Tanjug Foto:AP/Tanjug

Da je ovo samo izolovan incident možda ne bi niko zamerio, ali RTS već nekoliko puta propušta da ima direktne prenose važnijih događaja (poput Evrolige u košarci, ABA lige, Lige šampiona u oba dana itd)

Ali, dobro za to je opravdanje nedostatak novca, ali da nema direktan prenos bar na jednom kanalau meča koji se igra u Srbiji stvarno je nerazumljivo.

Mada, ko zna ima još vremena do subote, možda stigne naređenje da se prenos ipak održi.

Važno je da se uvodi pretplata..

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalabic

    20. novembar 2015 | 20:44

    Bitno je da placamo pretplatu,a sta gledamo to nije bitnoooo!Zalosnooooo

  • zole65

    20. novembar 2015 | 22:44

    Placati preplatu redovno i gledati serije od pre 30 godina unazad. Kako jedna završi eto one druge ponovo. Čisto da ne zaboravimo o čemu se radilo. Sramota. Javni servis! Samo koga i čega javnog? E zalosti moja.

  • Neko tamoo nebitan

    20. novembar 2015 | 20:37

    Maaa ko gledaa kosarku bree, najbitnijee je da se prenosi farmaa, parovi, v.brat i ostalee lepe stvarii. Tuga, cemer, jadd... pozzz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA