UEFA POKRENULA ISTRAGU: Počela saslušanja u Beogradu zbog meča Jermenija - Albanija?!

UEFA nema milosti. Ovo će morati da se istera do kraja

  • 7
Foto: Tanjug/AP, pixabay.com Foto: Tanjug/AP, pixabay.com

Albanija, Jermenija, UEFA, pa Beograd!

Počelo je bombastično, onda su oni koji su prvi objavili informaciju pokušali da sve prebace na srpske medije. Ali, kod UEFA nema milosti.

Srpska policija i tužilaštvo, kako saznajemo, počelo je sa saslušanjima zbog vesti iz 12. oktobra ove godine kada su se u srpskim i albanskim medijima pojavili tekstovi sa informacijama o navodnom "mitu" uoči utakmice kvalifikacija za EURO 2016. između Jermenija i Albanije, posle koje je selekcija crnih orlova obezbedila direktan plasman na kontinentalni šampionat (pobeda od 3:0).

>>> Jermenija pokrenula istragu zbog meča sa Albanijom!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Podsećamo, informacija koja je krenula od albanskog sajta opozita.com preneli su brojni srpski mediji, među kojima i Telegraf i B92.

Ono što je u celoj priči zanimljivo jeste da je pomenuti izvor na sajtu Opozita odjednom, posle nekoliko sati postao beogradski Telegraf iako je jasno da se informacija na našem sajtu pojavila posle objavljivanja vesti kod Albanaca, ali i kod pojedinih srpskih medija.

U priču o 2 miliona evra koliko su Albanci navodno nudili Jermenima su verovali i slovenački mediji, koji takođe navode albanski portal kao izvor informacije.

Gugl takođe ima jednostavno povezivanje vesti kada ukucate samo dve reči - Jermenija i Albanija.

Printskrin: google.com Printskrin: google.com

UEFA se vrlo brzo uključila u istragu, a nešto više od mesec dana kasnije i srpska policija je počela sa prikupljanjem informacija.

Nije poznato da li se i na teritoriji Albanije sprovodi ista istraga, ali ono što jeste, au šta je Telegraf imao prilike da se uveri "iz prve ruke": UEFA je pokrenula istragu, a policija već saslušava!

(S. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    24. novembar 2015 | 14:52

    Kupili su utakmicu..sta se drugo moglo ocekivat od albanaca

  • SPARTA

    24. novembar 2015 | 13:45

    Nema od toga nista. Nato=UEFA=FIFA

  • truli zapad

    24. novembar 2015 | 16:19

    kod nas kupili tri boda dronom(sve smisljeno unapred) a u jermeniji parama...na kosovu kupovali teritoriju natalitetom i parama od droge i trgovine organima....sve se zna ali visi interesi su visi interesi....zapad je zlo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA