OPREZ: Ovog bodibildera je ubilo nešto što često koristimo u ishrani (FOTO)

Kao posledica loše ishrane i nekontrolisanog unosa energetskih pića u organizam, bodibilder iz Engelske dobio je rak, što je za posledicu imalo ono najgore - smrt

  • 4

Din Varmi bio je ambiciozan bodibider iz Mančestera u Engleskoj. Njegova zaštitni znak bili su njegovi mišići, a dnevno je trenirao po nekoliko sati. Uz trening, njegova svakodnevnica bile su i kalorijske dijete.

>>> HEROJ: Ima Daunov sindrom, a učestvuje na turniru u bobildingu (FOTO) (VIDEO)

Dnevno je u sebe unosio 10.000 kalorija. Porosečan čovek dnevno unese oko 2500 kalorija, a Din je potrebne kalorije unosio preko brze hrane i jelima bogatim proteinima, kao što su riba, piletina i jaja. Uz to je bio prinuđen da unosi i dve limenke energetskog pića na sat.

Foto: Facebook/Bilder Din Varmi Foto: Facebook/Bilder Din Varmi

Ovakav način ishrane za posledicu je imao pojavu tumora. Varmi je odbio da ide na hemoterapiju, a u lečenju je koristio samo prirodne lekove. Ta terapija je imala efekta, jer je tumor bio sve manji, da bi se na kraju povukao.

Ali to nije bilo dugog veka. Rak se posle šest meseci vratio. Lekari su mu otkrili veliki tumor na jetri, a operacija nije bila moguća jer je rak već bio uznapredovao. Naglo je izgubio na težini.

Foto: Facebook/Bilder Din Varmi Foto: Facebook/Bilder Din Varmi

Sve vreme njegova najveća podrška bila je porodica - supruga i ćerka.

U poslednjim danima svog života otkrio je da su mu glave došli energetski napici. Oni sadrže izuzetno visoku koncetraciju šećera koje pozitivno deluju na formiranje ćelija raka. Osim što raste, rak se i nekontrolisano širi po telu.

Zbog želje da njegovo telo izgleda perfektno, Varmi je platio najskuplju cenu. Platio je svojim životom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    25. novembar 2015 | 08:14

    Tumor na jetri se ne dobija od prekomerenog unosa proteina. Od tog moze da stradaju bubrezi a ne jetra. Jetra propada od unosa oralnih steroida koji mnogo štetniji nego intramuskularni. Ovaj čovek je po mom mišljenju umro od toga.

  • Ljubo

    26. novembar 2015 | 22:38

    Bravo doktore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA