Podolski na Fejsbuku potvrdio transfer u Arsenal

Napadač Kelna rešio sve dileme i otkrio da za 13 miliona evra ide u slavni klub iz Londona

  • 0

Srušene su nade i najzagriženijih navijača Kelna: ikona kluba Lukas Podolski je potvrdio da na leto prelazi u Arsenal.

Nemački reprezentativac je na svom Fejsbuk profilu potvrdio ono što je bila javna tajna, da se dogovorio sa londonskim "tobdžijama".

"Narode, mogu da vam potvrdim da ću od naredne sezone igrati u Arsenalu. Ovaj transfer mi daje priliku da igram fudbal na najvišem nivou u jednom od najvećih evropskih klubova. Odlazim iz Kelna kako bi napredovao u karijeri. Nije mi bilo lako da donesem ovu odluku jer je Keln moj matični klub. Ovaj klub, grad i navijače nikada neću zaboraviti i uvek ću ih nositi u srcu. Sada moramo da ujedinimo snage i maksimalno se koncentrišemo da izborimo opstanak u ligi. Vaš Poldi" - napisao je Podolski na Fejsbuku.

Keln u subotu igra odlučujući meč u Bundes ligi protiv Bajerna i pokušaće da izbori direktno ispadanje, odnosno da uđe u baraž, za šta mu je dovoljan i jedan bod.

Popularnim "Jarčevima" će na ime obeštećenja za Podolskog pripasti 13 miliona evra, dok će napadač reprezentacije "pancera" u novom klubu imati platu od sedam miliona evra po sezoni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA