Zvezda zbog Rusije ne ide na pripreme u Tursku

U znak poštovanja prema Rusiji, crveno-beli se okreću Kipru kao novoj destinaciji

  • 34

Fudbalski klub Crvena zvezda ozbiljno razmišlja da odustane od zimskih priprema u Turskoj, u znak poštovanja prema Rusiji čiji je predsednik Vladimir Putin posetio Marakanu, izjavio je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

- Razmišljamo da se okrenemo Kipru, jer zbog najnovijeg incidenta koji se desio između Rusije i Turske, mislimo da ne bi bilo korektno da idemo tamo - poručio je Zvezdan Terzić.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Osim poštovanja prema Putinu i Rusiji, Zvezdu veže i generalno sponzorstvo sa kompanijom Gasprom.

Do velikih tenzija između Rusije i Turske došlo je nakon što su turske snage oborile ruski vojni avion nedaleko od granice sa Sirijom.

(Tanjug/ Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    25. novembar 2015 | 16:12

    Idite u spaniju krim u prijateljske zemlje a ne kod dusmana

  • NINA

    25. novembar 2015 | 16:59

    Svaka cast Zvezdi ako ne ide na pripreme u Tursku. Ako ne mozemo na drugi nacin da pomognemo onda bar budimo solidarni sa Rusima. Drago mi je sto vec 47 godina navijam za Zvezdu.

  • Deda Grande

    25. novembar 2015 | 16:45

    Posle ubistva naseg navijaca, bojkota nasih igraca u turskim klubovima, pa ubistva ruskog pilota, ko god ode u Tursku na letovanje, ko otkupi turske serije, ko ode u tu zemlju kao turist, taj direktno utice da turci i dalje budu drcni, bezobrazni, ubice, narode probudi se , pamet u glavu, pa zar ubiti pilota bilo koje zemlje zato sto je ( ili nije ) usao PAR SEKUNDI u vazdusni prostor, pa stvarno zar vam jos nesto treba n a r o d e ?????!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA