Zvezda protiv Reala veruje u samo jednu stvar! To ne mogu da im oduzmu!

Trener crveno - belih istakao je da je u sutrašnjem meču Real favorit, ali da se njegov tim neće lako predati, jer nada umire poslednja

  • 9

Košarkaše Crvene zvezde očekuje novo iskušenje u ABA ligi. U goste im dolazi aktuelni prvak Evrope, a da bi napravili iznenađenje i pobedili moraju da pruže i više od maksimuma, čega je i svestan strateg crveno - belih Dejan Radonjić.

>>> Đenka ponovo u Zvezdi? Paklen plan crveno-belih za povratak asa! (FOTO) (VIDEO)

Prostom analizom dolazimo do zaključka da nismo imali sreće u dosadašnjem delu, Real nam dolazi u trenutku kada ima maksimalan imperativ da pobedi.

- Znamo da moramo da budem iznad mogućnosti i uzdamo se u još jedno veličanstveno veče u Pioniru - rekao je Dejan Radonjić.

Madriđani dolaze Zvezdi u nezgodnom trenutku. Pored povreda koje muče crveno - bele, ekipa Reala je pod pritiskom jer ima samo dve pobede iz šest utakmica.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U prilici smo da igramo protiv najboljih u momentu kada se oni nalaze u najgorem trenutku. Niko to nije očekivao jer su bili favoriti grupe. I pred Bajern i Strazbur smo bili autsajderi, pa smo bili dobri i na korak od dva trijumfa. Idemo hrabro da odigramo meč i vidimo šta će biti posle 40 minuta.

Za Radonjića ekipa Reala je tim bez mana, ali to ne znači da će njegov tim ući na meč spuštenog garda.

- Na svim pozicijama su jaki, mnogo iskusni. Trudićemo se da damo veliki doprinos pred sjajnim ambijentom u Pioniru. I protiv Bajerna smo ispraćeni, pa i sada verujem da možemo, iako je velika razlika u kvalitetu.

- Nadu niko ne može da nam uzme - poručio je Dejan Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajmok

    26. novembar 2015 | 18:26

    Jovovic je napustio Buducnost ! Radonjicu, hvala bogu ceka te upraznjeno mesto . . .

  • zufer avdija

    26. novembar 2015 | 23:08

    Zvezda protiv Reala veruje u samo jednu stvar-da nije FMP...ali nažalost jeste.

  • delija doboj

    26. novembar 2015 | 17:28

    Ima nade ima da se ne obrukate...sve ispod 40 razlike je dobro...preko toga je bruka..al navikli smo se da nas brukate pa mozete i sutra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA