Terzić objasnio kome navijači treba da se žale za termine odigravanja utakmica

Generalni direktor Zvezde ističe da nezadovoljstvo ne treba da bude upereno ka klubu

  • 5

Termin utakmice Crvena zvezda - Voždovac (2:0) prošle subote jeste bio nekarakterstičan, a to nije moglo da prođe bez kritike Delija.

Na stadionu "Rajko Mitić" poseta je bila verovatno najlošija od početka sezone - tek nešto više od 4.000 gledalaca gledalo je sa tribina 16. pobedu crveno-belih u nizu.

Delije su na transparentu istakle jasnu poruku da je termin loš, najviše zbog toga što navijači iz unutrašnjosti ne mogu da stignu na meč koji počinje samo sat posle podneva.

Generalni direktor Zvezde Zvedan Terzić ističe da nezadovoljstvo ne treba da bude upereno ka klubu, jer termine određuju organizatori takmičenja Zajednica superligaša i Fudbalski savez Srbije, uz konsultaciju sa TV Arena, koja ima pravo direktno prenosa.

- Nisu klubovi, pa ni Crvena zvezda adresa ko određuje termine utakmica. Mi možemo da iskažemo naše mišljenje, ali je odluka u drugim rukama - rekao je Terzić za list "Kurir" i dodao:

- Jednostavno, klubovi nemaju uticaja na termine, osim što prijateljskim relacijama izmolimo za neke ustupke. Utakmice prošlog kola su gotovo sve igrane u terminu od 13 sati, videćemo kako će biti sledeće nedelje - ostavio je otvorenim pitanje Terzić.

A već u sredu, crveno-beli u sredu u okviru kupa dočekuju Borac - od 17 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SEFKERINAC

    1. decembar 2015 | 11:54

    Mi smo morali da krenemo u 9h

  • PERA

    1. decembar 2015 | 09:36

    Ko Vam plaća struju

  • simon

    1. decembar 2015 | 09:20

    pa i treba da se igra u tom terminu! zima je! da se igra u 20h,kukali bi da je hladno,i da treba da se igra ranije! a da nema tih prijatelja koji cine ustupke,na rajku bi se igralo u terminu srpske lige- 10h!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA