Da li Vilson odlazi iz Partizana? Evo šta Božić kaže na to!

Trener crno-belih ističe da za sada nema planova za otpuštanje Amerikanca

  • 9

Džamar Vilson od dolaska u Partizan nije pružio dobru partiju, čak je igrao i veoma loše. Poraz od Cedevite u Zagrebu upotpunila je i njegova loša igra, gde je imao veliki broj izgubljenih lopti.

>>> NEKA SE SPREMI KVINSIJEVA CICA: U Beograd stiže devojka Partizanovog Amerikanca! (FOTO)

Od dolaska u redove crno-belih ima prosečno više izgubljenih lopti nego poena - 4,7 grešaka u odnosu na 4 poena prosečno.

Sve ovo podgrejalo je glasine da bi Amerikanac uskoro mogao i da napusti ekipu. Ipak, trener Partizana Petar Božić je to odlučno demantovao.

- Za sada nema planova za otpuštanje Vilsona. Jedino što je prioritetno za nas je utakmica protiv Olimpije. ona predstavlja prvi od tri velika stepenika koje želimo da preskočimo na domaćem terenu. Džamar je u ovom trenutku daleko ispod nivoa na kojem može da bude i koji je pokazivao na Evropskom prvenstvu i pre toga. Verujem da će već protiv Olimpije pokazati reakciju - rekao je Božić za Sport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    1. decembar 2015 | 09:18

    niste ludi da ga otpustite...prvo čovek zauzima nekome vazduh ovde u Srbiji a plus je plaćen za to.Ja sam ubeđen da su oni vama poslali nekog drugog umesto tog Wilsona,pošto je očigledno da se ovaj što nosi dres Partizana nikada ranije nije bavio košarkom.Proverite vi to još jednom

  • Звезда

    1. decembar 2015 | 09:33

    Добар је он. Уз Перовића Врапца и остале конкурише за најбоље играче у лиги. Додуше не овој, већ оној где сте пибедили Раднички са 20 разлике

  • Mega Storm

    1. decembar 2015 | 10:22

    Nikad ne likuj nad tudjom nesrecom, mnogo godina ste likovali nad losim stanjen u Zvezdi evo sta ste doziveli, isto tako zvezdasima kazem ne likujte nad Prtiznovom losom situacijom, dok u Srbiji odnos u narodu tj. podela partizani - cetnici ne prodje nista bolje nece biti samo cemo u mulju da se valjamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA