Lova je bila dobra, a ja klinka: Srpska seksi rukometašica proterana iz EU zbog ''rada na crno'' (FOTO)

Sara Garović je u Poljskoj doživela pravu torturu

  • 23
Sara Garović Foto: Facebook/Sara Garović

Srpska rukometašica Sara Garović prošla je kroz pravu torturu tokom poslednjih godinu dana, pa je tretirana kao lica sa poternice i zabranjen joj je ulazak u zemlje Evropske Unije. Svojevremeno je atraktivna Garovićeva bila u centru pažnje kada je zaprostila svog dečka fudbalera.

>>> KO NJU MOŽE DA ISPRATI? Seksi rukometašica ostavila fudbalera kojeg je zaprosila! (FOTO)

Ona je u intervjuu za sajt posvećen balkanskom rukometu objasnila i kompletnu situaciju i zbog čega je došlo do problema sa poljskim klubom u kome je nastupala i gde je zaradila suspenziju od godinu dana.

- Potpisala sam ugovor sa Poljacima na četiri i po godine. Nisam imala nikakvog menadžera, ovi ovde su me prodali, uzeli pare i potpisali ugovor, a ja otišla da igram. Bila sam klinka, lova je bila dobra i činilo mi se da je super priča.

Međutim, Poljaci su počeli da mi daju na ruke i svaka tri meseca šalju za Beograd. Čak sam u jednom trenutku propustila dva kola jer nisam smela da se pojavljujem na utakmicama. U stvari, u Poljskoj sam bila na “crno”. Nisam imala vizu, verovatno zbog toga da klub ne bi plaćao porez. Posle toga sam morala mesec dana da provedem u Srbiji, pa opet išla nazad. Propustila sam i evropski kup u Turskoj iz istog razloga - objasnila je Garović.

Zbog problema sa zdravljem, odnosno vodenom cistom, koju je klupski fizioterapeut neznanjem pogrešno želeo da leči, došla je u situaciju da mora hitno da se operiše.

Foto: Facebook/Sara Garović Foto: Facebook/Sara Garović

Zbog neznanja klupskog fizioterapeuta iskomplikovala mi se situacija sa vodenom cistom. Igrala sam utakmice pod jakim bolovima, ali mi je govorio da to nije ništa i masirao stomak što dodatno pogoršava stanje u takvim situacijama. Lepio mi je flastere misleći da je neki stomačni mišić, koji u stvari ne postoji.

- Došla sam u situaciju da moram hitno na operaciju. Tražila sam da se lečim u Srbiji, jer čak i sama znam da se vodena cista ne operiše, već sama puca. U svoj toj panici su me pustili, a na kontrolama sam saznala da moram da mirujem jer je cista u podmaklom stadijumu. Tu sam izgubila mesec i po dana sezone, a zatim nastavila da igram - ispričala je 21-godišnja rukometašica.

DOBILA TRAJNU ZABRANU ULASKA U ZEMLJE EVROPSKE UNIJE

Foto: Facebook Foto: Facebook

Dobila sam četiri dana slobodno zbog svadbe trenera koga sam predstavila kao oca. Trener me je pustio, ali na povratku nazad, na aerodromu u Berlinu sam zaustavljena i dobila sam trajnu zabranu ulaska u zemlje Evropske Unije! Faktički pravno gledano, u Poljskoj sam se vodila kao turista, a ne profesionalni sportista. Zato sam vraćena u Srbiju, jer nisam provela mesec dana van EU, to jest, u Beogradu - ispričala je Garovićeva.

Od neprijatnog događaja u februaru ove godine, prošlo je devet meseci, a nekadašnja srpska juniorska reprezentativka još uvek ne može da se vrati na teren zbog klupske suspenzije. Poljaci joj nisu odgovorili zbog čega je suspendovana, a ona je angažovala i advokata i nada se da će uskoro da se reši čitava situacija kako bi mogla da se vrati rukometu.

(Telegraf.rs/Izvor: Balkan-handball.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pikac

    1. decembar 2015 | 11:48

    Sta je ovo? Slike iz kafane a prodaje pricu o sportu. Vise lici na starletu nego na sportiskinju.

  • Zorz

    1. decembar 2015 | 11:24

    Sve je to super, ali na sta lice ove slike? Jel ova devojka rukometasica ili klaberka?

  • Alicia

    1. decembar 2015 | 11:15

    A ona kao nije znala da je na crno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA