Senzacija na pomolu: Real pred eliminacijom iz Kupa zbog neverovatne gluposti!

Rus Denis Čerišev igrao, a nije imao pravo zbog suspenzije

  • 1

Real Madrid pobedio je Kadiz u 1/16 finala kupa Kralja rezultatom 3:1, ali je to, kako stvari stoje, i poslednja utakmica koju će "Kraljevski klub" odigrati u ovom takmičenju!

Naime, Madriđanima preti eliminacija iz Kupa, jer je zbog propusta administrativaca slavnog kluba za tim Rafe Beniteza zaigrao Rus Denis Čerišev, a nije smeo, jer je bio pod suspenzijom koju "vuče" od prethodne sezone dok je igrao za Viljareal?!

Čerišev inače malo igra ove sezone, ali je dobio šansu od starta u kombinovanoj postavi Reala protiv Kadiza, čak je i bio strelac vodećeg gola za domaći tim. Na poluvremenu je zamenjen, jer su ljudi iz Reala u međuvremenu saznali da nije smeo da se pojavi u protokolu, ali kasno...

Iz Kadiza su primetili veliki propust Reala, pa će uložiti žalbu Fudbalskom savezu Španije i, izvesno, dobiti prolaz u narednu rundu takmičenja protiv velikog rivala za "zelenim stolom".

Španski mediji su "iskopali" da se slična stvar već dogodila Benitezu i 2001. godine, u vreme dok je bio trener Valensije. I tada je njegov tim diskvalifikovan iz španskog Kupa, jer je izveo tim u kome je bio veći broj igrača od dozvoljenog van Evropske unije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA