Nova akcija Partizana: Studenti na stadion! (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Partizana družili su se sa studentima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u sklopu zajedničke akcije

  • 3

Fudbalski klub Partizan počeo je saradnju sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje. U okviru kampanje Studenti na stadion, koja je u četvrtak, 3. decembra, zvanično počela, održana je u amfiteatru fakulteta panel diskusija kojoj su prisustvovali studenti fakulteta, kao i predstavnici FK Partizan.

>>>Da li je realno da Milojko Pantić ovako ponižava Partizan? (VIDEO)

>>>CIGANI TE POZDRAVLJAJU, IZDRŽI, VULE: Najpotresniji komentari Delija na povredu Partizanovog beka

Pozdravnu reč u ime Fakulteta za sport i fizičku kulturu uputio je profesor dr Aleksandar Janković, profesor na katedri fudbala, dekan fakulteta prof. dr Vladimir Koprivica, gđica Snežana Filipović, direktor marketinga FK Partizan, g. Miloš Obradović, saradnik u kampanji Studenti na stadion, kao i generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura.

>>> UŽASNO! Pogledajte kako je fudbaleru Partizana stradala ruka! (VIDEO) (FOTO)

Generalni direktor Miloš Vazura je tom prilikom potpisao protokol o saradnji FK Partizan i DIF-a, a studentima se obratio i predsednik nadzornog odbora FK Partizan g. Vladimir Vuletić.

Posebnu draž panel diskusiji, koja je trajala više od jednog sata, dali su i prvotimci Partizana Darko Brašanac, Valeri Božinov i Andrija Živković, koji su odgovarali na mnogobrojna pitanja studenata. Oni su odgovarali na zanimljiva pitanja studenata, među kojima su i: da li su lepše Srpkinje ili Bugarke, da li neko ima želju da po broju nastupa prestigne legendarnog Saleta i dr…

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Analizirajući uspehe Partizana sa 26 osvojenih titula šampiona, kao i uspeh koji FK Partizan pravi u Ligi Evrope tokom 2015. godine, a sa željom da što više mladih prisustvuje ne samo fudbalskim već sportskim dešavanjima u regionu, gđica Snežana Filipović je u obraćanju studentima izjavila:

- Nekada su tribune bile pune studenata i fudbalske utakmice su podrazumevale i studenska druženja, radovanja, iskazivanje sreće pri davanju golova i tuge prilikom izgubljenih utakmica. Međutim, u poslednje vreme, situacija na stadionima se znatno promenila.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- Na njih sve manje dolazite Vi studenti, generacije koje FK Partizan želi da vidi na našim tribinama. Želimo sa vama da se radujemo, da zajedno držimo palčeve za dalje ako se i izgubi, a sada da svu energiju usmerimo da Partizan igra na proleće u Evrop - rekla je Filipovićeva.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Iskazujući zahvalnost povodom početka kampanje Studenti na stadion i saradnje Fakulteta za sport i fizičku kulturu sa FK Partizan reči hvale iskazali su i dekan fakulteta prof. dr Vladimir Koprivica, kao i profesor na katedri za fudbal prof. dr Aleksandar Janković.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mileee

    3. decembar 2015 | 20:06

    Jel im Vuzara izvodio dupli kolut unapred?

  • Hihi

    5. decembar 2015 | 23:27

    Nema ko da navija za partizan pa placaju studente da navijaju na -21 a od sutra moguce i -24

  • Zvezda

    4. decembar 2015 | 10:56

    Oni bi da povecaju gledanost. A 90% studenata, zvezdasi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA