KAKO POSLE ZVEZDE? Potez Čuke koji nije viđen u poslednje 3 godine!

Brđani će prvi put od 2012. godine imati četiri do pet omaldinaca u prvih 18

  • 7

Za Čukarički nema predaha! U nedelju su ubedljivo poraženi od Crvene zvezde rezultatom 7:2, a već u petag od 18.00 časova ih očekuje teško gostovanje u Nišu.

Svakako derbi kola, s obzirom na trenutnu poziciju oba kluba. Biće ovo i duel dva najbolja golmana lige, ali ne treba zaboraviti da Brđani idu na noge Radničkom oslabljeni zbog kartona.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ulazimo u poslednijh pet dana teškog prvenstva. Očekuje nas težak meč protiv dobrog Radničkog iz Niša koji ima izuzetno iskusnu ekipu, koja ove godine igra čvrsto i kvalitetne. Prethodni susret protiv Crvene zvezde nam je oduzeo mnogo emocija i nadam se da smo prevazišli sve što se dogodilo. Fudbal je takav, svima to može da se dogodi u karijeri. U ovoj nedelji smo videli to isto Ligi šampiona - rekao je trener Zoran Popović i dodao:

- Uslovljeni smo da u Nišu budemo sa mlađim timom. Imali smo mnogo kartona uz crveni, tako da očekujem da budemo borbeni. Prvi put u sastavu ćemo imati među 18 četiri ili pet omladinaca. To nije bila praksa u ove tri godine. Bili su tu oni i ranije, ali sada već imaju daleko ozbiljnije svoje mesto među 18 zbog tih povreda i suspenzija.

Čuka se najviše uzda u najboljeg strelca tima Andriju Pavlovića, momka koji je postigao seam golova ove sezone. Poslednja dva protiv Zvezde.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U dobroj sam seriji što se tiče golova, nadam se da ću tako i nastaviti. Osećam se dobro, igram dobro, hvala Bogu zdrav sam. Voleo bih da se serija nastavi i u Nišu. Ali pre svega ekipa mora da se skoncentriše, da taktički odigra dobru utakmicu i onda će kao posledica toga doći rezultat - rekao je Pavlović i dodao:

- Na utakmicu protiv Zvezde gledam kao na dve totalno različite utakmice podeljene na prvih i drugih 45 minuta. Prvo poluvreme je zaista bilo za uživanje da se gleda, to svi kažu. Evo ja kažem da je bilo uživanje da se igra. Ne bih sad da komentarišem nešto na šta mi ne možemo da utičemo, sudije, odluke i slično.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U svakom slučaju treći gol koji smo primili u poslednjim trenucima prvog poluvremena izbacio nas je iz ritma i naravno crveni karton koji je doveo do toga da se utakmica praktično upropasti.

Jedno od pitanja je bilo i da prokomentariše situaciju kod svog drugog gola protiv Zvezde.

- Iskreno bio sam ubeđen da će biti jedanesterac, ali sam bio blizu lopte i video da svi trče ka njoj, tako da sam odreagova podsvesno, skapirao sam da penal nije dosuđen, ustao sam, stigao prvi do lopte i uspeo da pogodim gol kroz prvi ugao - zaključio je Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kairat

    10. decembar 2015 | 14:11

    Sta urade Terzic i ekipa, udju u pola protivnickih igraca i rasture klub...Tezic sinonim za muljanje, prljavstinu, lopovluk, isto kao i mali prljavi klub iz rupe...pravo lice i realnost ste pokazali u Evropi, gde se vide vase prljave titule...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA