Još jedan evropski klub šalje skaute zbog Grujića!

Najvredniji igrač Zvezde u subotu će biti pod novom "prismotrom"

  • 16

Inter ili Liverpul su, za sada, reklo bi se sigurne destinacije za nastavak karijere Marka Grujića, ali činjenica da im se najvredniji igrač Zvezde još uvek "nije obećao", čini da i ostali zainteresovani (sve ih je više), vide svoju šansu da dobiju potpis sjajnog igrača.   

 

>>> Klop šalje ponudu za Marka Grujića!

 

U tom pogledu, optimizam gaji i Anderleht.

 

Belgijski mediji pišu da će emisari belgijskog kluba u subotu gledati mladog reprezentativca Srbije u meču protiv Radnika, i na delu se uveriti u ono o čemu su sigurno već toliko puta slušali i još veći broj puta videli na ekranu.

 

>>> Grujić večerao sa predstavnicima Liverpula!

 

>>> Zvezda će odbiti i Napolijevih 6 miliona za Grujića, ali je poznata cifra koja se traži!

 

Foto: Viber/FK Crvena zvezda

Foto: Viber/FK Crvena zvezda

 

Predstavnici Anderlehta veruju da bi Grujić mogao da bude njihova nova "zlatna koka" sa naših prostora, vodeći se iskustvom kupovine Aleksandra Mitrovića iz Partizana, koga su kupili za pet, a prodali za tri puta veću sumu.

 

Upravo u "faktoru Mitrović" Belgijanci vide svoju šansu, jer su, kako navode, upućeni u želju Markovog oca da i njegov sin, poput napadača Njukasla, ide korak po korak u karijeri, pre nego što zakuca na vrata nekog od najvećih klubova u Evropi.

 

>>> Terzić želi da proda Grujića za 10 miliona evra

 

Svesni su Belgijanci da će za Markovu "slobodu" morati da plate najmanje 5 miliona evra, a čak i ako postignu dogovor sa Zvezdom i igračem, moraće da pristanu na još jedan, dobro poznat uslov: Da do leta sačekaju Grujića, koji je neverovatno potreban Zvezdi u poodu na Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urke

    11. decembar 2015 | 20:16

    Ispod 10 ništa

  • Zvezda

    11. decembar 2015 | 19:37

    Nikako tamo!! Belgijska liga iz sezone u sezonu sve vise slabi i mislim da to nije dobro mjesto u ocom trenutku za njega i da je iznad nivoa te lige.

  • Hogar Strasni

    12. decembar 2015 | 10:21

    Od tolikih SILNIH Evropskih klubova zavrsice u Kinesku ili Azerbejdzansku 2-3 ligu i toliko. Ali dobro, pisace se da je otisao za 100-200 miliona,da je placeniji od Ronalda i Mesija zajedno... Ciganska posla....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA