VUJOŠEVIĆ: Zvezda će ući u TOP 16, iako nisam preterano srećan zbog toga!

Iskusni stručnjak govorio o ABA i Evroligi, o Partizanu, ali i Zvezdi

  • 46
Duško Vujošević Foto: Telegraf

Ako je verovati Dušku Vujoševiću, Crvena zvezda će pobediti Bajern u petak i plasirati se u TOP 16 fazu Evrolige.

Doskorašnji trener Partizana gostovao je na televiziji Arena Sport u emisiji ''U obruču'', gde je govorio o situaciji u redovima crno-belih, ali i jačini ABA lige. Upravo tada se dotakao ljutog rivala.

>>> Pešić: Zvezda je najpopularniji klub na Balkanu!

- ABA liga je slabija nego što je bila prethodnih sezona. Cedevita ima jak tim, ali teško nalaze energiju za dva takmičenja. Budućnost dobro gura, ali je slabija od Zvezde i Cedevite. Zvezda je u prednosti jer ima najbolji tim. Mislim da će ući i u TOP 16 u Evrope. Iako nisam preterano srećan zbog toga - rekao je Vujošević:

- Grupa u kojoj je Zvezda je stvarno jaka grupa. Nema apsolutnog favorita. Forma Zvezde, forma Bajerna, pun Pionir. Zaista bi bilo čudo da Zvezda ne prođe. To bi bio veliki uspeh. Ne toliko ući u TOP 16, koliko proći ovu grupu.

Vujošević se osvrnuo i odlazak iz Partizana i dodao da je Vanja Marinković najveći talenat u klubu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Jedna od strategija trač majstora je bila da se napravi tim neplaćenih sa vrlo lošim i jeftinim timom i da me posle pet šest ubedljivih pobeda smene prirodno. Znao sam šta se dešava. Želeo sam moralno da ne napravim moralno pogrešan potez. Ostavio sam prostora klubu da napravi rešenja - rekao je Vujošević i nastavio:

- Marinković je po potencijalu neko ko je na nivou najboljih igrača Partizana. Ima obavezu da više radi i da se trudi. Navijam za sve te momke jer su bili korektni. Više su neplaćeni nego plaćeni, a ponašali su se pristojno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    14. decembar 2015 | 22:53

    Dok je partizan igrao evroligu a zvezda propadala ja sam navijao za partizan da ide sto dalje jer je to srpski klub a ovaj covek je bolestan jeste on veliki strucnjak nema sta ali covek vise mrzi zvezdu nego sto voli partizan...

  • Al Pacino

    14. decembar 2015 | 22:14

    Postoji li njegova izjava ili konferencija na kojoj nije makar pomenuo Zvezdu,njenog trenera ili igraca ili ista sto je Zvezdino?

  • Mrcke

    14. decembar 2015 | 22:43

    Mars maleru.....gledaj ti svoje pulencice, a nas pusti na miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA