UPOZNAJTE KONORA MEKGREGORA: Imao je samo 200 dolara, a sada brutalno bije i brutalno živi (FOTO)

Zanimljiv život imao je novi UFC šampion koji je za samo 13 sekund nokautirao Alda

  • 9

MMA borci su veoma različiti. Neki, poput Ronde Rouzi, su izuzetno otvoreni i vole da uživaju medijsku pažnju. Drugi, kao što su braća Dijaz, se pojavljuju u javnosti samo kada moraju, a postoje i borci o kojima malo šta znamo osim da brutalno biju.

Jedan od njih je i Konor Mekgregor koji je za samo 13 sekundi nokautirao Žozea Alda i tako ujedinio titule u pero kategoriji UFC šampionata.

>>> (VIDEO) BORBA GODINE TRAJALA 13 SEKUNDI: Pogledajte kako je Mekgregor patosirao Alda!

>>> NAJPOTRESNIJI SNIMAK BORBE GODINE: Aldo plače kao kiša, 15 minuta ne mogu da ga smire! (VIDEO)

Šta mi u stvari znamo o Mekgregoru, osim da je pasionirani ljubitelj automobila kojih ima nekoliko, čime se Irac ponekad hvali na Instagramu. Međutim, ove stvari verovatno niste znali o njemu.

Another day, another addition. #Fleet

A photo posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

KAPA ZA KOJU JE EMOTIVNO VEZAN, A KOJU SU MU UKRALI

Možda se čini da je Mekgregor opasan momak, ali on ima i nežnu stranu. U torbi je uvek nosio kapu svog dede da bi ga podsećala odakle dolazi. Međutim, nedavno mu je ukradena, što ga je mnogo pogodilo.

BIO JE VODOINSTALATER PRE NEGO ŠTO JE POSTAO MMA BORAC

Mekgregor je jedno vreme radio kao vodoinstalater, ali je napustio posao već posle prve borbe. Takvu odluku njegov otac nije podržavao,  Konor je par godina živeo od socijalne pomoći u vidu 200 dolara, dok nije iskoristio šansu i postao UFC borac. Šampion. Nakon prve borbe zaradio je 60.000 dolara.

- Iskren da budem, ne znam šta se dogodilo ovde. Na šta ću potrošiti novac? Kupiću neki dobar automobil, neko lepo odelo - rekao je Mekgregor nakon pobede u Švedskoj.

ŽELEO JE DA POSTANE FUDBALER

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Konor je bio veliki fan Mančester junajteda. Gledao je sve utakmice i imao skoro svaku garnituru dresova. Želeo je da postane fudbaler, čak je i igrao fudbal sa 10 godina.

NJEGOVA SESTRA JE TAKOĐE SPORTISTKINJA

Kada je Mekgregor počeo da se bavi MMA, njegova sestra Erin je odlučila da se bavi bodibildingom. Čvrsto su povezani, a Erin je isticala da je Konor uvek bio tu za nju da je podrži.

BRUS LI I MUHAMED ALI SU MU IDOLI

Irac je u mladosti bio veliki fan veština koje je posedovao Brus Li, kao i Muhamed Ali. Naravno, poznato je da ne ''miriše'' Flojda Mejvedera za kog tvrdi da bi ga pobedio za 30 sekundi.

ZARADIO JE TOLIKO PARA DA MU RODITELJI NIŠTA NE RADE U ŽIVOTU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iako je otac bio protiv, kao što smo pomenuli, Mekgregor je toliko dao novca roditeljima da ovi ne moraju ništa da rade. postao je junak Dablina.

- Ne interesuje me ništa drugo, osim da obezbedim porodicu - jasan je bio Mekgregor.

PODRŽAVA GEJ BRAKOVE

U oktagonu je drzak na jeziku, ali van njega zna ponekad da pošalje neku političku poruku. Tokom kampanje u Irskoj da se dozvole gej brakovi, Mekgregor je bio glavni promoter.

OBOŽAVA SEKS PRE MEČA

Mekgregor nije sujeveran čovek jer smatra da je sujeverje za slabiće. Ipak, ima jednu naviku pre svakog meča, a to je upražnjavanje seksa. Što je više moguće. Slično je izjavila i Ronda Rouzi tako da javnost smatra da bi oni bili idealan par.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koja

    15. decembar 2015 | 08:11

    Nekada je popravljao, montirao vodovodne cevi, pomagao ljudima i ziveo od 200 dolara socijalne pomoci, a sada mlati ljude, prebogat je i hobi su mu luksuzna kolia. Jesam li propustio poentu?!

  • Kale

    15. decembar 2015 | 08:29

    Skroz kul llik ko da je Srbin hahahahahahha

  • Aleksandar

    15. decembar 2015 | 10:32

    kristijan golubovic bi ga razbio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA