STIGLA LOVA: Igrači Zvezde nagrađeni za uspeh u Ivanjici

Lepe vesti za crveno-bele posle gostovanja Javoru

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde, pored toga što su osvojili nova tri boda, osvojili su i novac pobedom u Ivanjici protiv Javora.

>>> Zvezdina gol mašina radila u Ivanjici: 19. uzastopna pobeda pred zimsku pauzu! (FOTO) (VIDEO)

Uprava kluba je nagradila fudbalere premijama za 19. uzastopni trijumf, kao što je to učinila i posle pobeda igrača Miodraga Božovića protiv Čukaričkog i Radnika, s tim da je za trijumf nad "brđanima" dupliran iznos, jer se radi o težem protivniku, prenosi portal Mozzartsport.

Prvotimci koji su izneli najveći teret tih pobeda "teži" su, dakle, za oko 2.000 evra.

Zaključno sa utakmicom u Ivanjici, igračima su isplaćene sve premije, ali ne i zarade garantovane ugovorom, što je i dalje jedan od najvećih problema aktuene vlasti na Marakani, ali i to bi moglo uskoro da se reši eventualnom prodajom Marka Grujića Liverpulu za sumu od 6 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    16. decembar 2015 | 22:06

    Deda Mraz

  • Dr. za rock and roll

    17. decembar 2015 | 00:18

    bolje ikad nego nikad-- ko jos ovde tuzi zvdzdu??? Samo duse prodane, ovo jd srbija bre odskicna daska nezahvalni brucosi--- uh sto mi drago kad tuzibabe puknu u zivotu

  • Bilal

    17. decembar 2015 | 06:47

    A ja se pitam zašto su nam, ovaj mesec, računi za utrošenu vodu enormni a ono Mali častio igrače Zvezde. Neka1 Neka! Nek mučenici imaju čim dočekati novu godinu i obeležiti Božić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA