ZEMLJOTRES NA OLD TRAFORDU: Murinjo rekao ''DA'' Junajtedu!

Portugalac je navodno rekao ''da'' Edu Vudvordu, a sada je sve na vlasnicima - porodici Glejzer

  • 17

Žoze Murinjo po svemu sudeći neće dugo čekati na novi posao u Premijer ligi. On je navodno pristao da vodi Mančester junajted, ali se o svemu još uvek pitanju njegovi američki vlasici.

>>> Murinjo dobio poziv Junajteda! Samo jedan čovek može da završi transfer!

Nekoliko dana se spekuliše o ovoj mogućnosti, a tabloid San je preneo ekskluzivnu informaciju da je Portugalac rekao da Edu Vudvordu koji je pregovarao.

Žoze Murinjo je sve dogovorio sa Junajtedom, ali konačnu odluku treba da da porodica Glejzer, koja je vlasnik kluba sa Old Traforda.

- Američki vlasnici Mančester junajteda imaće poslednju reč kada je u pitanju Luj Van Gal i njegov ostanak na klupi Junajteda. Žoze Murinjo je rekao kako želi da preuzme klupu crvenih đavola.

- Klub je imao pregovore sa Murunjom, a potpredsednik Ed Vudvord je učinio dovoljno da osigura zamenu sada kada je potrebna. Sve što preostaje jeste da vlasnici Junajteda službeno uruči otkaz Holanđaninu, koji poslednju priliku ima na meču protiv Souka na ''boksing dej'' - piše San.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    21. decembar 2015 | 21:01

    jedna te ista grupa trenera kruzi u krug i uzima debele pare.koja je ovo igrarija.veliki strucnjaci, idi begaj........

  • Scholes

    21. decembar 2015 | 21:38

    Ne volim Murinja, ali kad neko uzme Ligu sampiona sa Interom onda ga morate postovati. Bice odlican u Junajtedu ako se ostvari. Eto ga Junajted nazad u borbu za titulu ako dodje Murinjo

  • Delija na eks

    22. decembar 2015 | 04:44

    Dovidjenja Juan Mata....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA