Filip Đuričić u Crvenoj zvezdi?

Da li bi fudbaler Benfike u januaru mogao da obuče crveno-beli dres?

  • 16

Srpskom reprezentativcu Filipu Đuričiću odbrojani su dani u Benfiki! Pogotovo posle žestokog klinča sa Ruijem Koštom, sportskim direktorom portugalskog tima.

Tamošnji mediji prenose da je navodno došlo i do fizičkog sukoba pošto Đuričić nije hteo da pozdravi navijače Benfike, kao i da mu sledi novčana kazna i odlazak iz kluba za koji je ove sezone igrao samo 20 minuta.

>>> OTAC MARKA GRUJIĆA: Moj sin neće ići u Liverpul! Kome se to žuri da ga proda?

Gde će biti nova stanica fudbalera koji je ponikao u Crvenoj zvezdi?

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

U Benfiki se nije naigrao. Takođe, ni u Sautemptonu i Majncu, gde je boravio kao pozajmljen igrač lisabonskog tima. Ponuda trenutno nema. Čak ni eventualnih spekulacija kao što je to bio slučaj letos, kada se njegovo ime dovodilo u vezu sa Milanom.

Na društvenim mrežama već su se pojavili komentari da bi Filip mogao da se vrati u Zvezdu! Da oživi karijeru i pomogne crveno-belima da dođu do titule, ali i eventualno grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope. Jer, kvalitet i iskustvo su na njegovoj strani.

Crveno-beli finansijski svakako ne mogu da isprate Filipov ugovor koji sa Benfikom traje do 2018. godine, ali čisto sumnjamo da je reprezentativcu Srbije novac trenutno u prvom planu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

O povratku u Crvenu zvezdu nikada nije puno govorio. Međutim, krajem 2010. jeste. Tada je, u razgovoru za Sport, pričao o neslavnom odlasku sa Marakane u Radnički iz Obrenovca.

- Iskreno, nije mi bilo svejedno. Ali, porodica je sela za sto i tako odlučila. U isto vreme, sebi sam rekao: ''Filipe, vratićeš se kad-tad u Crvenu zvezdu'' - rekao je tada Đuričić.

Da li je, možda, došlo vreme da Đuričić ponovo obuče Zvezdin dres? Bolje vreme nije mogao da poželi, ali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg

    22. decembar 2015 | 23:30

    Kad doso dobro doso...

  • marko

    23. decembar 2015 | 09:03

    Dobro dosao u tvoju zvezdu.Da konacno isprave nepravdu prema tebi a i da pokazes sta znas!!!

  • Nemanjakg

    23. decembar 2015 | 01:27

    Imam neki osecaj da ce biti dobar u zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA