BENFIKA SAMO KA SRBIJI GLEDA: Sada hoće i Ibanjeza!

Pitanje je koliko će portuglaski klub uspeti u svojoj nameri sad u zimskom prelaznom roku

  • 14
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sa lisabonskog "Luža je gotovo konstrantno radar uperen ka Srbiji - jer nakon interesovanje za Andriju Živkovića, Ivana Šaponjića i Luke Jovića, na meti Benfike od skoro je i Luis Ibanjez!

Prema navodima portugalskih medija, levi bek Crvene zvezde bi bio pravo pojačanje za "orlove", koji se ne interusuju od juče za Argentinca sa hrvatskim pasošem. Navodno, po mišljenju predsednika kluba Luisa Felipea Vijeire i sportskog direktora Ruija Košte, Ibanjez bi trebalo da bude idealna zamena za Eliseua, kom uskoro ističe ugovor.

Pitanje je koliko će portuglaski klub uspeti u svojoj nameri sad u zimskom prelaznom roku, s obzirom da je klub već glat odbio ponudu Salcburga, koja je iznosila milion i po evra.

Ako se realizuje transfer Marka Grujića, tim pre nema razloga da se u Ljutice Bogdana pitaju da li bi trebalo da razmišljaju o transferu popularonog Luča, koji je itekako važan u timu Miodraga Božovića.

Na leto je već druga priča, a jedan od ključnih ljudi u realizaciji eventualnog transfera je zamenik kapitena Benfike Niko Gaitan, koji je sa Ibanjezom igrao u Boki Juniors.

Interesovanje je potvrdio i menadžer Zvezdinog igrača, Darko Alegić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pana

    24. decembar 2015 | 21:40

    Jos jedan dokaz kako je Terza odradio ljetos prelazni rok,on licno je doveo Luca i vratio ga iz Belgije gdje je vec Luco bio dogovorio ugovor! Terzic zna sta radi i ako mu se nebude neko sa strane mijesao u posao Zvezda ce iduce sezone igrati LS!

  • "UŠATI" i mali partizai

    24. decembar 2015 | 21:43

    Terzić je insistirao na Ibanjezovom dolasku u Crvenu Zvezdu! Polako se potvrđuju Terzićevi potezi, kao odlični! Svaki fudbaler postiže sve veću cenu i najavljuje se brži finansijski oporavak kluba!

  • Vidic

    24. decembar 2015 | 21:16

    Zacepiti 7 miliona pa neka ga vode, u suprotnom saslusati gospodu, posluziti kafu i pozvati taksi za aerodrom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA