Bruno Matos odlazi iz Zvezde, menja ga zlatni Orlić?

Za Zvezdu se ponovo vezuje ime Mijata Gaćinovića

  • 20

Iako je pre nekoliko dana priznao Telegrafu da 99 odsto ostaje u Ajntrahtu, dolazak Mijata Gaćinovića na pozajmicu u Crvenu zvezdu ponovo je aktuelizovan.

 

Sport prenosi da se u Ljutice Bogdana 1a šuška oko dolaska zlatnog Orlića na jednogodišnju pozajmicu, kao zamena za Bruna Matosa.

 

>>>Mijat Gaćinović o mogućem dolasku u Zvezdu

 

Isti list navodi da Brazilac nije opravdao očekivana po dolasku iz Novog Pazara, mada ne bi trebalo zaboraviti da je u par navrata tresao mrežu posle oporavka od povrede.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Gaćinović bi se odlično uklopio u sistem koji forsira Miodrag Grof Božović i, zajedno sa Slavoljubom Srnićem, činio bi udarni tandem po bokovima. Ipak, Telegrafu je pre nekoliko dana rekao...

 

-  Ne znam ništa o eventualnoj ponudi Zvezde, a ne verujem da bi me Ajntraht pustio. Takođe, igrao sam i za Vojvodinu ovde, tako da… Mislim da ću 99 odsto ostati u Frankfurtu. Imam ugovor četiri godine i računaju na mene - jasan je bio Gaćinović.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojanbg

    26. decembar 2015 | 01:57

    Nije los ovaj matos treba mu dati sansu

  • Pana

    26. decembar 2015 | 09:59

    Dobra prica,samo Mijat je tudji igrac,pozajmica nema svrhe,treba nam igrac koji nije pod ugovorom!

  • prodaja

    26. decembar 2015 | 10:26

    jedna velika 0000000! kupovina i otkazi,na kilograme!!! gde ovo ima??? mislim da klubovi sa kosova i albanije manje kradu!!!! ko od novinara ima hrabrosti da istazi zvezdino poslovanje??? dosta mi vise da gledam kako se drzavne pare unose u rupu,a bolnice u raspadu,privreda na ivici kolapsa,decji vrtici u manjku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA