Džerard otkrio koga najviše mrzi u engleskom fudbalu (FOTO)

Legendarni kapiten Liverpula u svojoj knjizi napisao da ne podnosi Stjuarta Pirsa i Martina Etkinsona

  • 5
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Stiven Džerard je u svojoj knjizi objavio bez dlake na jeziku koga najviše mrzi u engleskom fudbalu. Mnogi će se iznenaditi da legendarni kapiten Liverpula nije tu uvrstio nikoga iz redova Mančester junajteda, nego jednog sudiju i bivšeg trenera reprezentacije Engleske.

>>> CRTICE IZ PREMIJER LIGE: Džervis potpisao, Džerard se ne vraća!

On je u autobiografskoj knjizi ''Моја priča'', objavio da su mu najomraženije ličnosti sudija Martin Etkinson i bivši fudbaler i sekeltor Gordog Albiona, Stjuart Pirs.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Etkinson je sudio dve neslavne utakmice za Stivena Džerarda, onu protiv Čelsija, kada se okliznuo i omogućio Plavcima da postignu gol, i faktički oduzmu Liverpulu i Džerardu toliko željenu titulu, koju nikada nije osvojio.

Takođe, Enkinson je delio pravdu i na meču protiv Junajteda, kada je Džerard dobio direktan crveni karton posle samo 41 sekund na terenu.

- Ne volim izgled njegovog lica. ne mogu da ga podnesem - napisao je Džerard o Martinu Etkinsonu.

Drugi koga ne voli je Stjuart Pirs, popularni Psiho. On je vodio Englesku reprezentaciju samo na jednoj utakmici, ali je tada oduzeo Džerardu kapitensku traku i dodelio je Skotu Parkeru, a Džerardu je zasmetalo što mu je to saopštio u hotelskom hodniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan bb

    26. decembar 2015 | 14:42

    Fudbaler koji nikad nista nije postigao sa Liverpulom, veliki luzer i nabedjeni igrac. Koliko je postigao suvise mu se posvecuje paznje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA