Partizan ne da više deci da izlaze na teren!

Posle nekoliko opomena iz rukovodstva lige crno-beli su odlučili da ne puštaju decu na poluvremenu na teren kako bi obezbedili čistoću terena za nastavak meča

  • 6

Najmlađi navijači Partizana, moći će da uđu na teren nakon završetka meča protiv Igokee (nedelja 17.00) To je odluka kluba za ubuduće koju su saopštili na svom sajtu.

- KK Partizan NIS je izuzetno ponosan na veliki broj mališana koji posećuju utakmice i koji čine naše mečeve posebnim.

>>>FRKA U PARTIZANU: Božić i košarkaši kažnjeni novčano, preti im raskid ugovora!

- Ipak, nakon nekoliko opomena i apela koji su stigli kako od lige tako i od protivnika sa kojima je naš klub igrao u Pioniru da se obezbedi čistoća terena i neometano zagrevanje u pauzi između druge i treće četvrtine, klub je preuzeo obavezu da obezbedi neulazak na teren u obući u kojoj se hoda na ulici tokom velike pauze.

- Na ovaj način, na prvom mestu štitimo igrače obe ekipe koji bi nesrećnim slučajem, usled klizanja uslovljenog tragovima koji su nastali ostacima sa đonova mališana mogli da se okliznu i povrede. Nakon meča, deca će neometano moći da uđu na teren, slikaju se sa igračima i uzmu autograme - poručili su u Partizanu.

Foto: KK Partizan Foto: KK Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA