Rukovanje Marjanovića i voditelja je nešto najjače u ovom intervjuu! (VIDEO)

Srpski košarkaš je šalama zabavljao voditelja Endrua Monaka

  • 7

Partiju protiv Minesote će Boban Marjanović pamititi dok je živ - imao je nezahvalan zadatak da nadomesti izostanak ikonu Sparsa Tima Dankana, i uspeo je za 15 minuta je ubacio 17 poena.

U intervjuu posle meča za kupsku televiziju, Srbin je odmah upitan koliko mu znači saradnja sa Dankanom.

- On je veliko ime i doktor košarke. Volim kad mi govori i daje mi savete, želi da me nauči mnogim stvarima i ukaže mi kako mogu da napredujem. Srećan sam što imam takvog saigrača - rekao je Marjanović.

>>> BO(M)BY MARJANOVIĆ! Srbin EKSPLODIRAO kao nikad u Sparsima - 17 poena za 15 minuta!

Usledilo je pitanje da li se sada oseća komfornije u NBA ligi.

- Da, bolje mi je. Dobijam više minuta, upoznajem igrače. Nov sam, a nisu svi ni navikli na moju visinu. Trudim se da steknem više samopouzdanja i da igram bolje - istakao je srpski centar, koji je potom objasnio da usavršava šut sa penala.

- Radim dosta na slobodnim bacanjima i na tehnici. Ovo je dobro, pre su mi se tresle ruke, i o tome sam razmišljao. Sad se fokusiram na koš. U nekoliko navrata je srpski košarkaš nasmejao voditelja Endrua Monaka, pogotovo kad je odgovarao na poslednje pitanje da li uživa u pasevima Manua Đinobilija i Borisa Dijaa.

- Oni me tako dobro nalaze, ne znam ni sam kako. Samo postaviš ruke i lopta stiže, super je kad imaš takve saigrače - zaključio je Marjanović, a momenat prilikom rukovanja na kraju intervjua privukao je pažnju navijačima Sparsa, s obzirom da su ruke srpskog gorostasa primetno veće od Monakovih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дарко КГ

    30. decembar 2015 | 16:47

    Руковао сам се са њим пре пар година док је играо у Радничком, као кад ставиш руку на ЛП плочу :-) А још је већи циркус био што је шетао по тржном центру са ћерком Миљана Павковића. Он џин од 225 cm и једногодишња девојчица од 70-80 cm. Савио се мукица до земље и води је за руку. Нестварно. Ретко добар тип Боби. Поздрав мајстору.

  • dragan

    30. decembar 2015 | 15:34

    Prošle godine sam vodio decu da gledaju Zvezdu protiv MZT-a. Posle tekme su nas pustili na parket i slikao sam ih sa igracima. Tom prilikom sam se rukovao sa Bobijem. Uhvatio me je sakom od vrhova prstiju do lakta!!! Pri tom ja imam 190cm,mislio sam i da sam visok i da imam velike sake...sve do tog trenutka :D

  • reza

    30. decembar 2015 | 11:52

    Ruke kao lopata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA