Kome smetaju Grobari u Nikšiću?

Partizan se oglasio saopštenjem povodom odluke Sutjeske da ne dozvoli navijačima Partizana da se pojave u hali

  • 20

Partizan se oglasio saopštenjem povodom toga što njihovim navijačima nije dozvoljeno da prisustvuju meču u Nikšiću, gde crno-beli od 21.00 igraju protiv Sutjeske u 18. kolu ABA lige.

Klub iz Humske je kritikovao ponašanje rukovodstva Sutjeske koje je odlučilo da zabrani Partizanovcima da uđu u halu sa obeležjima crno-belih i da uopšte prate meč i bodre svoj klub.

>>> Ne veruju u Deda Mraza, nego u Duška Vujoševića: Najmlađi Grobari šalju poruke svom idolu (FOTO)

Prenosimo saopštenje u celosti:

- KK Partizan se ponosi činjenicom da za njega navijaju ljudi širom regiona i smatra gest domaćina današnjeg meča na prvom mestu nekorektnim prema velikom broju ljubitelja crno-belih boja iz Nikšića i drugih gradova Crne Gore.

- Sportsko nadmetanje KK Sutjeska i KK Partizan, koje će se večeras održati u Nikšiću, prethodnih dana je imalo nekorektnu uvertiru od strane rukovodstva KK Sutjeska u vidu odluke o zabrani ulaska u halu svim navijačima koji na sebi budu imali obeležja Partizana.

- Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bela boja u srcu, KK Partizan NIS postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obeležija Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba?

- Zbog svega što predstavlja u svetu košarke, KK Partizan je magnet za navijače u svim dvoranama u kojima se igra ABA liga. Tim pre, klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina - istaknuto je u saopštenju na sajtu Partizana.

Meč između Sutjeske i Partizana na programu je od 21 čas. Crno-beli su na pretposlednjem mestu sa šest pobeda i 11 poraza, dok Sutjeska drži začelje sa pobedom manje od Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    4. januar 2016 | 15:17

    Crnogorcima siptari odredjuju ko moze a ko ne da dolazi po utakmicama-- nato je to ....

  • Pg 081

    4. januar 2016 | 16:40

    Rukovodstvo kk buducnost finansira I sutjesku.. to su covicevi ortaci I prijatelji..to je isti klan I iste fore kao u pg... izdrzacemo I to..I u 5-oj ligi daleko iza glavnih pozornica sijace ponosno KK PARTIZAN kao najvece ime jugoslovenske I jedno od vecih evropske kosarke ! Armiju navijaca sirom jugoslavije imace dok svijeta bude ! Nijedno zlo ne traje dovijeka ! Ogrejacee, obasjace...

  • UŠATI i mali partizai

    4. januar 2016 | 16:32

    Kako se brzo zaboravlja da ste tu praksu sa gostujucim navijačima uveli prvi vi u finalu protiv Crvene Zvezde i da je svinjce obrazložilo, da vi imate pravo da svoje ulaznice prodate kome vi hoćete!? Isti postupak vi osmislite, a onda de čudite što ga drugi primenjuju na vama! Vrhunac ste bezobrazluka, širenja laži i nepoštovanja sportskih normi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA