Ovacije za Pekmena: Predsednik Partizana na parketu posle deset meseci! (VIDEO)

Navijači Minesote burno pozdravili ulazak u igru crnogorskog centra

  • 5

Dugo čekani povratak na teren Nikole Pekovića dogodio se deset meseci od kada je zbog povrede Ahilove tetive morao na dugu pauzu.

>>> Marjanović odličan, Jokić dobar, Bjelici preseo Božić! (VIDEO)

Ulazak u igru crnogorskog centra, prvi put od 11. marta, stojećim ovacijama su pozdravili navijači Timbervulfsa, kao i njegove prve poene koje je postigao u prvoj akciji po ulasku.

Za 16 minuta, Peković je postigao 12 poena i imao dva skoka, u porazu Minesote od Denvera. Direktni čuvar bio mu je Nikola Jokić.

- Bilo mi je teško kada sam prvi put ušao. Već posle dugog ulaska u igru osećao sam se bolje - bili su prvi utisci Pekovića posle meča.

- Uzbuđen sam, ali i pomalo uplašen, da budem iskren. Srećan sam zbog same činjenice da sam tu i da mogu ponovo da igram.

Pekovićev povratak došao je, čini se, u pravi čas po Minesotu koja beleži loše rezultate u poslednje vreme. Timbervulfsi su treći otpozadi na Zapadu sa skorom 12/24, ali i dalje imaju šansi da se uključe u trku za plej-of s obzirom na to da osmoplasirana Juta ima tek tri pobede više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    7. januar 2016 | 14:10

    ima tu kod njega na klupi mnogo igrača koji sede i samo gledaju mogao je da ih pošalje malo u Partizan da nam pomognu bolje igrati za Partizan nego sedeti na klupi!

  • Vlada

    7. januar 2016 | 13:37

    Samo napred predsednice!!!

  • Neko iz mase

    7. januar 2016 | 16:47

    Sreca pa je tu team viewer i skype i viber pa moze da vodi klub preko okeana,sprdnja majke mi...place mi se dok gledam kako nam razni faktori ubijaju instituciju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA