Cedevita napravila brejk u Istanbulu: Biće ludilo u Zvezdinoj grupi! (VIDEO)

Zagrepčani napravili brejk u Istanbulu i njajavili borbu za TOP 8

  • 7

Košarkaši Cedevite pokazali su na gostovanju Darušafaki da se nalaze u odličnoj formi. Posle pobede na strani protiv Zvezde, kojom su najverovatnije obezbedili prednost domaćeg terena u plej-ofu ABA lige, trijumfovali su u gostima i u TOP 16 Evrolige.

Savladali su ekipu iz Istanbula sa 79:72 i tako došli do skora od jedne pobede i poraza posle dva kola, čime su najavili borbu i za TOP 8.

Zagrepčane je do trijumfa vodio Džejkob Pulen sa 25 poena. Henri Voker je dodao 13, ali je pogodio možda i ključnu trojku u završnici pri rezultatu 72:72.

U domaćoj ekipi je bolji od ostalih bio Semih Erden sa 13 poena, dvocifreni su bili još Skoti Vilbekin sa 12 i Manučar Markoišvili sa 11 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KKP

    8. januar 2016 | 00:17

    Jadna mala Zvezdica! Slede utakmice za uživanje! Inače, Partizan ovo odavno osvojio, sada samo uživamo u komediji koja sledi. Čujem da će ceo Železnik na utakmicu u Pionir da se dere, njihova hala je mala da ih sve primi. Čak po neko i iz Sremčice će na tekmu da plače. Dobro, imaju pare za bacanje, neka ih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA