Zidan obara Bejlov rekord! Spremio je 130M evra za sunarodnika!

Ukoliko bi se ovaj ludi transfer ostvario, oborio bi rekord Gereta Bejla, kada je u Real stigao iz Totenhema

  • 7

Nekada je bio član one generacije Realovih "galaktikosa", a sada će da učestvuje u stvaranju novih. Od skoro trener madridskog kluba, Zinedin Zidan ima odrešene ruke u aktuelnom prelaznom roku. I ne mora da pita koliko košta.

Bar tako tvrde engleski mediji, koji su već preneli da se iskusni Francuz zainteresovao za Edena Azara, beglijskog fudbalera koji je potpuno potonuo ove sezone u Čelsiju.

Navodno, Real Madrid bi otišao i korak dalje.

Čak 130 miliona evra spremno je za Pola Pogbu, i 23-godišnji igrač Juventusa je definitivno prvi na listi želja Zidana. Ukoliko bi se ovaj ludi transfer ostvario, oborio bi rekord Gereta Bejla, koji je u Real stigao iz Totenhema za oko sto miliona evra.

Kada je u pitanju poboljšanje odbrane, Zidan gleda ka Engleskoj.

Odande bi mogao da dovede 21-godišnjeg Džona Stonsa, jednog od najboljih defanzivaca Evertona. Za njega su se već zainteresovali Čelsi, Mančester Siti pa i ljuti rival Barselona.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane pufne

    9. januar 2016 | 23:23

    Cccc koja glupost i naduvanje cena..bio bi opet promašaj godine

  • Angel signs

    10. januar 2016 | 12:14

    Зато радници целог света раде и зарађују као робови, да би ови тетовирани падобранци од истих фирми добијали милионе спонзорства зато што зна да шутне лопту. Мора да се дода још кладионичарска мафија, фудбалска Содома и Гомора...

  • zvezdaš

    10. januar 2016 | 01:53

    Kako vas nije sramota!!!deca nemaju hleb da jedu a vi se igrate milionima!!!sramora pa dali je on Bog!!!Ne samo on vec i ovi drugi fudbaleri treba da se stide i pomognu deci koja nemaju ni vode a ni hrane!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA