Delirijum u Oksfordu: Četvrtoligaš izbacio premijerligaša iz FA Kupa! Bane asistent u pobedi Čelsija!

Tim iz čuvenog univerzitetskog grada ostvario veliki uspeh pobedom nad Svonsijem

  • 0

Zbog ovakvih stvari FA Kup je, kažu, najneizvesnije takmičenje koje postoji.

Četvrtoligaš Oksford pobedio je člana Premijer lige Svonsi rezultatom 3:2 i eliminisao Velšane iz dalje borbe za trofej najstarijeg takmičenja na svetu, ujedno se i plasirao u četvrtu rundu prvi put posle 17 godina.

>>> Klop davao intervju u kuhinji četvrtoligaša, društvo mu pravile kafe-kuvarice (VIDEO)

Montero je doveo goste u vođstvo, ali je potom usledio veliki preokret u režiji Serkombea (penal) i igrača utakmice Rufa, dvostrukog strelca, koji je povisio na 3:1 za potpuni delirijum na tribinama "Kassam" stadiona.

"Labudovi" su do kraja utakmice uspeli, preko Gomisa, da učine završnicu vrlo zanimljivom, ali ništa više od toga, pošto je trećeplasirani tim četvrtog ranga takmičenja u Engleskoj uspeo da sačuva vođstvo.

Čelsi je bez većih problema savladao Skantrop rezultatom 2:0, a srpski reprezentativac Branislav Ivanović bio je asistent kod prvog gola Dijega Košte u 13. minutu.

Konačan rezultat postavio je Ruben Loftus Čik, posle asistencije Cezara Aspilikuete, u 69. minutu. Nemanja Matić nije igrao za Plavce.

Totenhem i Lester su odigrali 2:2, iako su Lisice do 88. minuta vodile na Vajt Hart Lejnu.

Domaći tim je poveo golom Eriksena u 8. minutu, ali je Vasilevski samo 11 minuta kasnije izjednačio rezultat. Okazaki je na početku drugog poluvremena preokrenuo isti, da bi Kejn doneo revanš.

Dajer je nenamerno igrao rukom za najstrožu kaznu, dok je većina engelskih medija istakla da su Pevci stigli do 2:2 iz nepostojećeg penala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA