Zvezda počela pipreme, Matos, Vieira i Ibanjez nisu došli!

Lider srpskog šampionata okupio se u ponedeljk pred početak priprema za nastavak sezone

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su u ponedeljak 11. januara pripreme za nastavak sezone u Superligi Srbije.

>>>Bordo ne odustaje: Francuzi pojačali ponudu za Vukašina Jovanovića!

Apsolutni lider šampionata ima čak 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Čukarički i trećeplasirani Borac, a 26 bodova od večitog rivala Partizana.

Trener Miodrag Božović okuplja svoje igrače za nastavak takmičenja gde će pokušati da se domognu titule šampiona.

Na prvom treningu Zvezde okupili su se svi igrači sem Huga Vieire, Bruna Matosa i Luisa Ibanjeza, koji su odsutni uz dozvolu kluba a priključiće se sutra ekipi.

Od ostalih igrača pojavili su se: Kahriman, Petković, Luković, Rendulić, Srnić, Stojanović, Trkulja, Jović, Grujić, Vered, Vicić, Pavićević, Mbođ, Jovanović, Ančin, Cvetković, Orlandić, Supić, Manojlović,Donald, Ristić, Gavrić, Anđelković, Katai, Plavšić, Sikimić, Živković, Marinković, Jovanović Nikola, Adžić, Ilić, Mijailović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ekipa će se od 14. do 28. januara spremati u slovenačkom Kopru, pa od 31. januara do 14. februara u mestu Pafos na Kipru.

- Ovde ćemo biti ponedeljak i utorak, a učetvratk idemo u Kopar. Poželeo sam igračima sreće i zdravlja u Novoj godini to je najvažnije - rekao je trener Zvezde Miodrag Božović na okupljanju.

Zatim se osvrnuo na pojačanja.

- Ima nekoliko igrača koji su interesantni, ali nećemo da licitarmo da im ne pravimo reklamu i da ne pravimo probleme. Bez obzira na sve ovo je mlada ekipa i zadravanjem ovih igrača koji su izneli najveći teret možemo smatrati pojačanjem - poručio je Božović.

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA