Zašto fudbaleri Bajerna bojkotuju Zlatnu loptu?

Na ceremoniji neće biti ni Gvardiole, iako je nominovan za najboljeg trenera

  • 3

Fudbaleri Bajerna iz Minhena neće učestvovati na ceremoniji dodele Zlatne lopte u Cirihu, iako je njihov trener Pep Gvardiola nominovan za najboljeg u 2015. godini.

I ne samo to. Čak 11 fudbalera bavarskog tima novinovani su za najboljih 11, ali niko od njih neće doći. Kao i španski trener.

>>> (UŽIVO) ZLATNA LOPTA: Mesi, Nejmar ili Kristijano? Najboljih 11 samo iz tri tima? (FOTO)

Razlog? Odlazak u zimski kamp na pripreme, što je potvrdio ambasador Bajerna Pol Brajtner koji će biti jedini predstavnik.

- Naravno da je sramota što Pep i fudbaleri neće biti na ceremoniji gde su među nominovanim, ali FIFA mora da shavti da su visinske pripreme veoma bitne tokom zimskog perioda - rekao je Brajtner.

Zanimljivo, na dodeli neće biti ni Luisa Enrikea,a  jedino će Sampaoli prisustvovati dodeli Zlatne lopte od nominovanih trenera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kazo

    11. januar 2016 | 23:56

    I ne trebaju nikad doci vise... kad je Bayern osvojio sve sto je mogao Ribery je bio u top 3 igraca i nije pobijedio sto je bilo sramota..a covjek sve osvojio te godine...to nam samo dokazaju da je ta zlatna lopta samo marketing i nista vise... Njemacka osvojila svjetsko prvenstvo i kao najbolji igrac svijeta nije iz Njemacke nego Mesi koji nije dao ni jedan gol u knockout fazi tj fazi ispadanja... samo u grupnoj fazi je dao gol...a ovamo Muller koji je vodio svabe i slicni kao ne nemaju najboljeg igraca fuj... to sve treba bojkotovati same namjestaljke..mesi jeste sad zasluzio jer sve osvojio..ali ne osvaje svake godine ima i drugih igraca igraju jako dobro za svoj klub i dodju do finala LS i osvoje i slicno ali ne bude proglaseni najboljim... glupost..kao da se prije lopta dodjeljivala samo Ronaldu i Ronaldinju..a ne Zidanu,Kaki,Raulu,Bekamu i slicnim...tak je sad samo ima Messi i Ronaldo.. ostali kao veze nemaju..pa i Ronaldo trosi 10 lopti po mecu pa da 1 go i kazu Ronaldo ga dao slicno Mesi..pa mora dati iz 10 suteva jedan go...sve te nagrade su postale bezvrijedne od kad se marketing tu uvukao...sponzori samo svoje igrace guraju i lobiraju za njih...

  • Miki Maus Gargamel

    11. januar 2016 | 21:38

    Zato sto znaju da nisu dovoljno dobri??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA