Nedović: Želimo u Rio, po mogućnosti iz Beograda

Plejmejker Srbije veruje da će "orlovi" uspeti da izbore olimpijsku vizu za Rio

  • 0

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović izjavio je da će košarkaši Srbije učiniti sve da se plasira na Olimpijske igre, kao i da bi najbolje bilo da to uradi na kvalifikacionom turniru u Beogradu.

Nedović brutalno zakucava Barsu, a komentator vrišti: Aj mi madre! (VIDEO)

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) naredne nedelje doneće odluku o domaćinima kvalifikacionih turnira, a glavni grad Srbije je jedan od kandidata.

-Važno je da se plasiramo, Olimpijske igre su vrhunac karijere svakog sportiste.

-Bilo bi sjajno da budemo domaćini kvalifikacija, jer mislim da u Beogradu niko ne može da nas pobedi - izjavio je Nedović za zvanični sajt FIBA.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Plejmejker španske Unikahde istakao je da je uvek čast igrati za reprezentaciju i priznao da su srpski igrači teško podneli poraz od Litvanije u polufinalu prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Francuskoj.

- Bilo je baš emotivno, igrali smo odlično do te utakmice. Dva dana kasnije počela je klupska sezona i bilo je teško pronaći motivaciju", poručio je Nedović i konstatovao da ga selektor Aleksandar Ðorđević, kao nekadašnji plejmejker, izuzetno razume.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA