Tomić o slučaju Ivanić: Partizan ne moli nikog!

Trener crno-belih stavio tačku na pregovore sa kapitenom Vojvodine

  • 6

Trener Partizana Ivan Tomić osvrnuo se, valjda poslednji put, na "slučaj Mirko Ivanić", koji je bio velika želja crno-belih, ali do dogovora dve strane, posle mnogo peripetija, nije došlo, jer mladi reprezentativac Srbije ima druge planove u karijeri.

>>> Ivica Iliev odgovorio Grofu Božoviću: Imaju pravo da pričaju šta im je volja!

Kapiten Vojvodine se kulturno zahvalio Partizanu na ponudi, a Tomiću je najviše zasmetalo što se u javnosti stvorila slika da je klub iz Humske danima molio kapitena Novosađana da dođe.

- Što se tiče cele te priče oko Ivanića, prvo, u javnosti se institucija Partizana predstavlja u kontekstu koji nije istinit i nije objektivan. Partizan je veći od svakog igrača, od svakog igrača koji je prošao kroz njega i od svakog igrača koji je sada ovde. I od jednog Saše Ilića koji je istinska legenda kluba. Dovoditi Partizan u neke kontekste da bilo koga moli, apsolutno nije tačno - poručio je Tomić.

>>> Kleu žena ne da u Partizan, stiže štoper stranac!

O Ivaniću je govorio samo biranim rečima.

- Ivanić je jedan jako fin i kulturan momak, i veliki potencijal, ali u ovom trenutku, i ne samo u ovom trenutku, nego uopšte, Partizan je institucija i to što se pravi u celoj priči nije objektivno. Mirko je divan momak, kapiten velikog kluba, ali, ponoviću, Partizan je veći od svakog igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    14. januar 2016 | 14:11

    ti igraci koji tvrde pazar,netrbaju nam.neka ide kod komsija srecan mu put. Partizan se VOLI.Bravo Tomicu.

  • Звезда

    14. januar 2016 | 14:25

    Па неће дечко у пропали клуб. Партизан је молио, али Марко није хтео. Па није он вас молио. Ови ако не заобиђу истину, не могу да ручају.

  • Sergej

    14. januar 2016 | 14:55

    Konacno glas razuma iz Partizana.Taj junoša se zeza sa klubom kakav je Partizan.Trebamu zabraniti i da plati on da igra za Partizan.Gospodo nemojte da se ponizavamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA