I Zvezda gledala Partizanovo pojačanje, odustala kad je dobila informacije o njemu

Izgleda da defanzivac iz Obale Slonovače ima problema sa temperamentom

  • 14

Partizan dovodi mačku u džaku? Prema informacijama do kojih smo došli, Crvena zvezda je nedavno razmatrala angažovanje afričkog štopera Sedrika Gogoua (tako njegovo prezime izgovaraju Finci), koji bi trebalo uskoro da se pojavi na pripremama crno-belih kao novo pojačanje.

Crveno-beli su pratili igre mladog defanzivca prvaka finske SJK-a, koji se za godinu dana pokazao kao jedan od najboljih odbrambenih igrača tamošnje lige, ali posle informacija do kojih su došli prestali su sa interesovanjem.

Naime, Gogoua ima nezgodan karakter, pokazao je ga je čak i tokom sukoba sa svojim igračem tokom boravka u Finskoj. Prati ga glas igrača koji teško kontroliše temperament, pa čak i kada je reč o sopstvenom timu.

Ljudi iz Zvezde koji su bili zainteresovani za igrača iz Obale Slonovače, konsultovali su i neke naše pečalbare koji su im i otvorili oči po pitanju ovog igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala!

    15. januar 2016 | 04:10

    Mnogo je nezgodan. Neda na sebe i lako poteže grubosti ako ga prvocirate. Nije smiren i ne trpi batine belaca. Kažu nikad neće biti dobar rob. Gori je od Kinta Kunte i stalno traži pravdu. Eeeee. Danas je to mana!

  • MARKIO

    15. januar 2016 | 09:03

    A U ZVEZDI SU SVE STRUČNJACI!!!!!!

  • Vladimir Grobar

    15. januar 2016 | 07:49

    Katai, dobrica velika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA