Radonjić se uz osmeh izvinio Grcima na konferenciji!

Crvena zvezda je odigrala odličan meč i pobedila je velikana iz Atine koga sa klupe predvodi Saša Đorđević i tako došla do prvog trijumfa u TOP 16 fazi

  • 10

Dejan Radonjić je posle velike pobede Zvezde u Atini na konferenciji za novinare istakao da je ekipa igrala pametno i da je uspela da izdrži nalete Panatinaikosa.

>>> Lazić iz prve preko ruke Raduljice: Pogledajte Zvezdinu ključnu trojku za rušenje PAO-a! (VIDEO)

>>> Navijači Panatinaikosa provociraju Zvezdine igrače zastavom Hrvatske! (VIDEO)

On se takođe izvinio novinarima na konferenciji, pošto im se nije obratio na engleskom jeziku, već na srpskom, a u ulozi prevodioca bio je Mirko Pavlović.

- Čestitke igračima na pobedi, mislim da smo imali dobar pristup od početka, bilo je grešaka, posebno u fazi zagrađivanja, i u prvoj i drugoj je bilo čak devet ofanzivnih skokova Panatinaikosa. Uspeli smo pametno da dođemo do situacija za rezultatsku ravnotežu - rekao je Radonjić.

>>> ZVEZDA UTIŠALA ATINU: Najveća pobeda crveno-belih u Evroligi u gostima! (VIDEO)

On je istakao dobar početak drugog poluvremena, ali i to što su izdržali nalet Panatinaikosa kao ključne trenutke za trijumf svoje ekipe.

- Jako je bitno što smo u drugoj deonici preuzeli prednost. Dobro smo reagovali na startu treće deonice, držali smo prednost, znali smo da će Panatinaikos kvalitetom doći do situacije da igra sa nama. Izdržali smo i uspeli da još bolje skačemo, pametnim napadom držali smo sve u našim rukama za prvu pobedu - zaključio je Dejan Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    14. januar 2016 | 23:35

    Radonja mađijo!

  • Doka.cz

    14. januar 2016 | 23:50

    Radonja majstore,izrasta u pravog trenera!!!

  • Милош

    15. januar 2016 | 08:01

    I da smo izgubili...Radonjic bi bio kriv. :) Pa ne moze on da ubaci ona silna bacanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA