BOMBA: Vaterpolistkinja Srbije dala gol sa pola terena šampionkama Evrope (VIDEO)

Ipak, Srpkinje su ubedljivo poražene od Španije

  • 2

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je u Kombank areni od Španije sa 21:6 (6:0, 5:4, 4:1, 6:1) u trećem kolu B grupe prvenstva Evrope.

Međutim, Tijana Jakovljević će dugo pamtiti ovaj meč pošto je aktuelnim šampionkama Evrope dala gol sa pola terena.

Srbija je posle Nemačke doživela drugi poraz na turniru, uz trijumf nad Hrvatskom, ali i dalje ima šanse da se plasira u četvrtfinale. Špankinje su već u prvoj četvrtini rešile pitanje pobednika, kada su stekle prednost 6:0 i na kraju rutinski došle do trećeg trijumfa na šampionatu.

Teodora Rudić i Jelena Vuković su sa dva gola bile najefikasnije u srpskom timu, a jednom su se u strelce upisale Jovana Milovanović i Tijana Jakovljevićlć.

Izabranice Vladimira Bajkovića u narednom kolu igraju sa Italijom u nedelju od 15.45 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    15. januar 2016 | 20:06

    Pa koji su ovi Spanci koplet ljige ljutske to je jezivo! Ej bre ! Vode 21-5 ,i 0,9 do kraja stave dve igracice na stative da ne prime gol! Znaci to je bila licemerna provokacija i odlicje nesportskog ponasanja! Boga ima! Radovao sam se kad ga je metnula ova nasa mala ,kao da su osvojile sampionat!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA