Huntelar častio saigrače žurkom u Njujorku!

Holandski napadač odlučio na nagradi kolege za veliku pomoć koju su mu pružili u osvajanju titule najboljeg strelca nemačkog šampionata

  • 0

To se zove zahvalan saigrač! Klas Jan Huntelar osvojio je titulu prvog strelca Bundeslige i zbog toga je odlučio da saigrače iz Šalkea časti superžurkom u Njujorku!

Holandski napadač je sa 29 golova u sezoni osvojio trofej najefektnijeg golgetera nemačkog šampionata, ali nije zaboravio one koji su mu pomogli da dođe do tog cilja. Huntelar je ceo tim Šalkea pozvao na žurku na Manhetnu, a sve troškove puta i smeštaja će platiti lično on.

- Ništa čudno. Svi smo naporno zajednički radili da ostvarimo ciljeve. Naravno da mi je drago što sam prvi strelac lige, ali to ne bih uspeo da nije bilo pomoći mojih saigrača. Zato ću za njih da organizujem lepu večeru i, nadam se, odličnu žurku. Ambicija svakog napadača je da bude prvi strelac šampionata. Odigrao sam odličnu sezonu, ostvario dobre rezultate i na ličnom i na kolektivnom planu i moram da budem zadovoljan - rekao je popularni "Ubica dečjeg lica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA