Grujić: Volim Grofove treninge jer nema suvog trčanja

Vezista crveno-belih ističe da su uslovi na Kopru odlični i da se vredno radi

  • 6

Crvena zvezda je ove zime uspela da zadrži gotovo ceo sastav iz jesenjeg dela sezone. Sa ekipom je na pripremama i Marko Grujić, novi fudbaler Liverpula, koji će do leta nositi dres crveno-belih. On je i jedan od najvrednijih na pripremama.

>>> Prvi video sa Zvezdinih priprema: Tako to radi Grujić u teretani (VIDEO)

- Ponovo smo svi na okupu, i dalje je atmosfera sjajna kao i u prvom delu sezone. Ovde u Kopru su svi uslovi za rad sjajni, a treninzi su vrlo zanimljivi. Akcenat je i na fizičkoj spremi i verujem da ćemo ako ovako nastavimo biti odlično spremni za nastavak prvenstva - ne sumnja Grujić, koji isti veoma voli treninge Miodraga Božovića.

- Grof forsira način rada gde nema ''suvo'' trčanja, i to je sigurno ono što igrači kod njega vole. Sve vežbe se rade sa loptom, pa ima i dosta rada na tehnici i taktici što je dobro za nas - istakao je Grujić, koji je pohvalio i uslove u hotelu.

- U hotelu imamo sve uslove za oporavak i odmor, bazen i sauna su nam na raspolaganju po potrebi i stvarno je sve na vrhunskom nivou za fudbalera - zaključio je Grujić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA