Besni Lebron bacio Karija na parket, Klivlend izgubio 34 razlike od šampiona (VIDEO)

Ratnici osramotili Kavse na domaćem terenu. Istom onom gde su prošle sezone podigli pehar namenjen pobedniku NBA lige

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nakon što je Stefon Kari nedavno razbesneo košarkaše Klivlenda svojim komentarom, bilo je jasno da će tokom derbija ovog tima sa Golden Stejtom u ponedeljak veče biti nervoze.

A ona se ispoljila već na početku utakmice kada je Lebron Džejms bacio Karija na parket i zaradio tehničku. Čini se da je kompletan Klivlend bio nervozniji pošto su kod kuće izgubili od šampiona rezultatom 132:98.

Sjajan povratak ratnika u halu gde su prošle godine osvojili šampionski prsten u NBA. Kari je bio nezaustavljiv sa 35 poena, a pratio ga je Igudala sa 20.

Golden Stejt je tokom poluvremena vodio i 30 razlike. Imali su i 43 u jednom momentu, a Kavse su najtežeg poraza kod kuće spasili samo poeni pred kraj meča. Poeni na koje niko nije ni obraćao pažnju toliko...

- Uspeli su da urade sve što su hteli - rekao je Lebron posle meča u kom je ubacio samo 16 poena. Ipak je bio najefikasniji u svom timu. Smit je dao 14, Delavedova 11, a Šampert 10.

Grin je sa 16 poena i 10 asistencija pratio Karija i Igudalu, Tompson je imao 15, dok je Barns meč završio sa 12 poena.

Kari je i posle meča malo potkačio domaći tim kada je govorio o sećanjima na prošlu sezonu. Upravo je komentarom da se u hali još oseća miris šampanjca i naneo gnev Klivlendovih košarkaša, a isti je pomenuo i posle ovog meča.

U ostalim mečevima Toronto je savladao Bruklin rezultatom 112:100, a Dalas je posle produžetka pobedio Boston (118:113). Klipersi su takođe posle produžetaka savladali Hjuston rezultatom 140:132.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Khalid Ibn Al-Walid

    19. januar 2016 | 11:20

    I njega nego mora dobro otrest,previse se mangupise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA