TRANSFER KOJI ĆE UZDRMATI REGION: Reprezentativac Hrvatske potpisao za Zvezdu!

Igor Ječmenjak Đebo je novi hokejaš crveno-belih, a rukovodstvo ovog kluba smatra da će im pomoći da sruše dominaciju Partizana

  • 44
Foto: Instagram.com/j.bo10 Foto: Instagram.com/j.bo10

Reprezentativac Hrvatske u hokeju Igor Ječmenjak Đebo potpisao je za Crvenu zvezdu, prenosi Večernji.hr. Transfer koji je dosad bio nezamisliv u fudbalu i košarci ostvaren je u hokeju na ledu!

>>> Prštalo je na večitom derbiju u hokeju! Zvezda prekinula dominaciju Partizana!

Ječmenjak Đebo je u izjavi za ovaj portal potvrdio da potpisuje za crveno-bele i da ga ne zanima politika, da je rat prošlost i da se ne boji reakcije navijača, koji nisu gledali blagonaklono na reprezentativce iz Hrvatske u svom klubu.

- Iskreno, i ja sam se iznenadio kada su me nazvali, mislio sam da se neko šali jer ipak nije uobičajeno da srpski klubovi dovode Hrvate. Ali, Jovica Rus iz Zvezde mi je objasnio da sam im zapeo za oko u ovogodišnjim susretima Slohokej lige i da me vide kao pojačanje koje će im pomoći da prekinu dominaciju Partizana u Srbiji - rekao je Ječenjak.

On ističe da nije mnogo razmišljao da li da prihvati ponudu, a podržao ga je i otac, koji je učestvovao u ratu 90-tih godina.

- Čuo sam da sam prvi hrvatski reprezentativac u bilo kojem sportu koji ide u Partizan ili Zvezdu, a svestan sam i toga da mi je tata bio u ratu. I on se najpre šokirao kada sam mu rekao da idem u Zvezdu, ali podržao me je.

- Ja smatram da je rat prošlost i da sport nema veze s time. Naravno, idem tamo i zbog novca, zaradiću nešto, što nama hrvatskim hokejašima i nije lako – aključio je novi hokejaš Crvene zvezde za Večernji list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    20. januar 2016 | 08:09

    Jednom ce i svoj toj frci doci kraj.Sport i politika ne smeju ici zajedno.Vrlo je hrabra odluka i treba je pozdraviti.Pitam se u suprotnom,da li ce i kada jedan Srbin potpisati nesto u Hrvatskoj.Pozdrav!!!

  • Mile

    20. januar 2016 | 01:09

    Sve najbolje u novom klubu.

  • garancija

    20. januar 2016 | 09:36

    koga zanima mala i nebitna zvezda na svim poljima..drzavni projekat bez stida..pa i crnog djavola i najgoreg neprijatelja bi uzeli samo da budete ispred partizana.ne ide pa ne ide,,,dzaba pare od penzija sirotinje , dzaba pare od izdaje kosova dzaba sve..partizan je cudo prirrode dok je zvezda umjetna tvorevina i na silu se namece kao nesto vrijedno..ne moze se pametan narod prevariti za one druge koji ne spadaju u ovu kategoriju ne garantujem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA