JUNAJTED UZDRMAO PLANETU ZBOG NEJMARA: Brazilac ima čak i jači razlog od para da ode u Mančester!

Zaista neverovatna ponuda je stavljena pred oca fudbalera

  • 23

Transfer ekskluziva stiže iz Italije, gde je novinar Tankredi Palmeri vrlo samouvereno otkrio da je Mančester junajted poslao Nejmaru ponudu koja se ne odbija.

Naime, klub sa "Old Traforda" koji bi uskoro mogao da bude zvanično najbogatiji na svetu, ponudio je duplo veću sumu od one koju je Real Madrid platio za Gereta Bejla, koja je iznosila 100 miliona evra.

- Mančester junajted je poslao veliku ponudu za Nejmara. Pregovaraju već mesec dana sa fudbalerovim ocem, pogotovo u poslednjih nekoliko nedelja i pogotovo tokom božićnih praznika - piše Palmeru.

- Klub je poručio Nejmaru da je spreman da obori svetski transfer rekord, što znači da bi platili čak duplo više nego što je Real Madrid platio Bejla.

Ali ne samo to...

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

- Isto tako bi postavili rekord Premijer lige po pitanju plate igrača, ponudili su mu duplo veću platu od one koju ima kapiten Vejn Runi. To bi bilo oko 19.2 miliona evra, i to je opet duplo više nego što ima u Barseloni. Trenutno je plaćen 8.6 miliona, što je upola manja plata od one koju ima Lionel Mesi.

Novinar dodaje da Brazilac zna da neće biti najvažniji u klubu zbog statusa koji ima Mesi, i to je ono što ga je navelo da ozbiljno razmisli o opciji da bude lider Junajteda.

Dodaje se i da je Mančester Siti takođe kontaktirao sa Nejmarovim ocem.

Šta mislite, da li je ovakav transfer realan? Treba li Brazilac da ode iz Barse?

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA