Zvezda bolja u goleadi: Teška povreda Adžića?

Crveno-beli savladali Koper, ali, kako stvari stoje, izgubili talentovanog igrača na duže vreme

  • 1

Crvena zvezda je na pripremama u Kopru odigrala  i drugu pripremnu utakmicu. Miodrag Božović se opredelio za sastav koji je izneo najveći deo jesenje polusezone.

Sa izuzetkom Aleksandra Kataija, koji je doživeo peh, povredio se i za njega su pripreme završene.

Na kraju: Koper - Crvena zvezda 3:4 (1:2)

Crvena zvezda je od starta nastupila u sastavu: Kahriman, Petković, Vukašin Jovanović, Luković, Ibanjez, Donald, Grujić, Srnić, Plavšić, Jović i Vieira.

U nastavku su igrali: Kahriman (od 61. Manojlović), Mijailović, Pavićević, Rendulić, Ristić, Nikola Jovanović, Ahčin, Stojanović, Adžić, Vered i Joveljić

Pred oko 300 navijača, Zvezda je povela već u 5. minutu golom Vieire. Koper je izjednačio u 12. minutu golom Valensije, ali je do poluvremena Srnić još jednom zatresao mrežu, i to na neobičan način - glavom, posle centaršuta vrlo raspoloženog Srđana Plavšića.

U izuzetno sadržajnih drugih 45 minuta, Zvezda je obezbedila pobedu golovima Pavićevića, koji je pogodio za 3:2, i Plavšića. 

Vredi pomenuti da se talentovani Luka Adžić povredio u drugom poluvremenu i tek uz pomoć lekara je napustio teren sa hladnim oblogama oko kolena. Umesto njega, u igru se vratio Plavšić koji je na kraju, efektnim golom sa 20 metara, overio trijumf crveno-belih.

Crvena zvezda je tako zabeležila i drugu pobedu na pripremama u Sloveniji, a poslednja provera izabranike Miodraga Božovića očekuje u sredu, 27. januara protiv Zarje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA